Ίσως και κορυφή με το 1.75

Ίσως και κορυφή με το 1.75

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από το σημερινό κουπόνι.

Με ανατροπή ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 2-1 της Κάραμπαγκ, αύξησε τις πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και πλήρωσε έναν άσο σε πολύ καλή απόδοση. Δύο γκολ που προήλθαν από κόρνερ και ενώ νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει σημαντικές ευκαιρίες για να καθαρίσουν το παιχνίδι. Η τύχη ήταν μαζί μου στο «ευρωπαϊκό τριήμερο» και η στήλη δημιούργησε ένα μικρό θετικό σερί.

Η Σλασκ Βρότσλαβ είναι η ομάδα που διέκοψε το εκπληκτικό νικηφόρο σερί των έξι αγωνιστικών της Βίσλα Πλοκ. Η ομάδα του Λάβιτσκα ήταν ανώτερη στο Μίεσκι και επιβλήθηκε 3-1 της αντιπάλου της. Δεύτερη σερί νίκη, αμφότερες εντός έδρας, και ήρθε μάλλον η στιγμή να θυμηθεί και τον καλό εκτός έδρας εαυτό της. Έχει τέσσερις αναμετρήσεις χωρίς νίκη μακριά από το κοινό της, δίχως μάλιστα να σκοράρει στις τρεις πρόσφατες αλλά αυτή δεν είναι η πραγματική Σλασκ. Στο ξεκίνημα της σεζόν είχε πανηγυρίσει διπλά επί των Βίσλα Κράκοβ και Λεχ Πόζναν, ενώ είχε αποσπάσει ισοπαλία στην έδρα της Λέγκια Βαρσοβίας. Με το μομέντουμ τώρα υπέρ της, μπορεί σήμερα να πάρει τους τρεις βαθμύς και να βρεθεί έστω και προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΛΚΣ Ούντζ είχε έναν πολύ καλό Οκτώβριο που της έδωσε την δυνατότητα να ξεκολλήσει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Την προηγούμενη Κυριακή βέβαια ηττήθηκε 0-2 στην έδρα της Γιαγκιελόνια, μία ήττα εντός προγράμματος. Ποντάρει κυρίως στην έδρα της για να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς για την παραμονή, ωστόσο σήμερα έχει δύο πολύ σημαντικές απουσίες. Ο κεντρικός αμυντικός Ροζβάντοβιτς και ο αμυντικός μέσος Ρικάρντο Γκιμαράες θα απουσιάσουν λόγω καρτών και δημιουργείται πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία, αφού πρόκειται για δύο ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε οι γηπεδούχοι έχουν ήδη δεχθεί 25 γκολ, επίδοση που αποτελεί την χειρότερη στην κατηγορία.

Καλύτερη ομάδα η Σλασκ. Αν δείξει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο που είδαμε στα δύο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της, θα πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ