Το κίνητρο στο 2.00 κάνει παιχνίδι

Το κίνητρο στο 2.00 κάνει παιχνίδι

Οι προτάσεις του Α. Κόκκινου από το σημερινό κουπόνι.

Έχουμε μπει σε… mood εθνικών ομάδων, αλλά ακόμα δεν θα ασχοληθούμε με αυτές. Απόψε θα ασχοληθούμε με το πρωτάθλημα της Β΄ Βραζιλίας, η οποία πάει για φινάλε και το κίνητρο θα αποτελέσει «οδηγό». Πάμε να δούμε τα σημερινά.

Η Μποταφόγκο SP έφτασε άνετα στην παραμονή της, ενώ δεν προλαβαίνει το… τρένο της ανόδου και κάπως έτσι κατατάσσεται στις «αδιάφορες» ομάδες της κατηγορίας. Το αν είναι όντως αδιάφορη θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Η Σπόρτ Ρεσίφε δίνει μάχη για την άνοδο και είναι πολύ κοντά στο να τα καταφέρει, καθώς βρίσκεται στο +5 από την 4η θέση και απομένουν 4 αγωνιστικές. Ξέρει ότι αν πάρει αποτέλεσμα απόψε τότε θα κάνει άλλο ένα μεγάλο βήμα για την επιστροφή της στα «σαλόνια». Δεν θα είναι εύκολο το ματς, παρότι έχει το μεγαλύτερο κίνητρο, διότι δεν σκοράρει άνετα τελευταία. Πάντως αμυντικά είναι πολύ δυνατή και δεν δέχεται εύκολα γκολ.

Θα επιλέξω να πάω καθαρά με το κίνητρο, με την Μποταφόγκο SP να μην κυνηγάει κάτι συγκεκριμένο και η Σπόρτ Ρεσίφε το θέλει πολύ για την άνοδο. Σε τιμές αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι, θα αποτελέσει επιλογή το 2 DNB.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ