Το κίνητρο στο 2.00 κάνει παιχνίδι

Οι προτάσεις του Α. Κόκκινου από το σημερινό κουπόνι.


Το κίνητρο στο 2.00 κάνει παιχνίδι | to10.gr

Έχουμε μπει σε… mood εθνικών ομάδων, αλλά ακόμα δεν θα ασχοληθούμε με αυτές. Απόψε θα ασχοληθούμε με το πρωτάθλημα της Β΄ Βραζιλίας, η οποία πάει για φινάλε και το κίνητρο θα αποτελέσει «οδηγό». Πάμε να δούμε τα σημερινά.

Η Μποταφόγκο SP έφτασε άνετα στην παραμονή της, ενώ δεν προλαβαίνει το… τρένο της ανόδου και κάπως έτσι κατατάσσεται στις «αδιάφορες» ομάδες της κατηγορίας. Το αν είναι όντως αδιάφορη θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Η Σπόρτ Ρεσίφε δίνει μάχη για την άνοδο και είναι πολύ κοντά στο να τα καταφέρει, καθώς βρίσκεται στο +5 από την 4η θέση και απομένουν 4 αγωνιστικές. Ξέρει ότι αν πάρει αποτέλεσμα απόψε τότε θα κάνει άλλο ένα μεγάλο βήμα για την επιστροφή της στα «σαλόνια». Δεν θα είναι εύκολο το ματς, παρότι έχει το μεγαλύτερο κίνητρο, διότι δεν σκοράρει άνετα τελευταία. Πάντως αμυντικά είναι πολύ δυνατή και δεν δέχεται εύκολα γκολ.

Η αλήθεια που ΔΕΝ είπε η ΕΠΟ

Θα επιλέξω να πάω καθαρά με το κίνητρο, με την Μποταφόγκο SP να μην κυνηγάει κάτι συγκεκριμένο και η Σπόρτ Ρεσίφε το θέλει πολύ για την άνοδο. Σε τιμές αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι, θα αποτελέσει επιλογή το 2 DNB.

Πηγή: Bet-hoven.net

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Μύθοι και αλήθειες για τον γυναικείο αυνανισμό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο