Για την πρωτιά με γκολ στο 1.80

Για την πρωτιά με γκολ στο 1.80

Οι προτάσεις του Α. Κόκκινου από το κουπόνι του Σαββάτου.

Θύμισε επιτέλους Αργεντινή χθες η παρέα του Μέσι και πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Βραζιλίας. Χάθηκε βέβαια το g/g, με το 1-0 να γίνεται στο 14’, αλλά η ομάδα του Τίτε δεν έπαιξε καλά και πιο πιθανό ήταν το 2-0 παρά το 1-1. Πάμε να δούμε τα σημερινά.

Ρωσία και Βέλγιο έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά του Euro και το μόνο που απομένει, είναι να κριθεί η πρωτιά του ομίλου. Η Ρωσία είναι 2η και το Βέλγιο 1ο με τρεις βαθμούς διαφορά. Συνεπώς οι γηπεδούχοι για να ελπίζουν σε πρωτιά θέλουν μόνο νίκη σήμερα με μια αγωνιστική να απομένει. Το Βέλγιο ξέρει ότι και με ισοπαλία είναι σε πλεονεκτική θέση, αλλά είναι επιθετική ομάδα και αν ανοίξει ο ρυθμός μπορεί σαφώς να ακολουθήσει. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πολλά για αυτό το ματς. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες σκοπιμότητες, δεν αναμένεται να υπάρξουν τακτικές σε μεγάλο βαθμό και περιμένω τον ρυθμό να ανοίγει.

Έτσι θα οδηγηθώ στην επιλογή του over 2.5, η οποία είναι σε νορμάλ τιμές για τα δεδομένα του αγώνα. Στο 1.80 θα κάνουμε παιχνίδι σήμερα, χαλαρά. Δεν είναι για ανοίγματα οι εθνικές τα έχουμε ξανά πει.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ