Πληρώνει καλά το GOAL/GOAL

Πληρώνει καλά το GOAL/GOAL

Οι προτάσεις του Ά. Τσαβδαρά από τα ματς του Σαββάτου.

Άδικο το χθεσινό σενάριο με την Εθνική μας. Κράτησε ξανά το… μηδέν στην άμυνα (και πολύ καλά έκανε) και επικράτησε έτσι με 1-0 της Αρμενίας. Το δικό μας στοίχημα βέβαια δεν επαληθεύτηκε και αυτό παρ’ ότι πήρε τη νίκη η Ελλάδα. «Πονάνε» αυτές οι απώλειες. Όπως και το «καθαρό» 3-0 με το οποίο ηττήθηκε η Πολωνία U21 από την αντίστοιχη της Βουλγαρίας.

Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ο 3ος όμιλος είναι ακόμα αρκετά ανοιχτός. Τρεις ομάδες παλεύουν για δύο θέσεις. Από τώρα μπορεί όλα να τελειώσουν, ίσως και όχι. Το θέμα είναι πως οι δύο παίζουν μεταξύ τους. Η Βόρεια Ιρλανδία κοντράρεται με την Ολλανδία. Στους τρεις βαθμούς απόσταση μεταξύ των δύο Εθνικών. Η πρώτη μεταξύ τους μάχη ήταν και η πιο πρόσφατη, με τους Βορειοιρλανδούς να σκοράρουν στο 75’ και να… χάνουν εν τέλει με 3-1. Τρία γκολ οι Ολλανδοί από το 80’ και μετέπειτα (το 2-1 στο 91’).

Άτυχη η Βόρεια Ιρλανδία αν μη τι άλλο. Η ομάδα του Ο’ Νιλ έδειξε το μέταλλο που διαθέτει και φρόντισε να παρουσιάσει το καλό πρόσωπό της. Αυτό θα κάνει και στην έδρα της, παρ’ ότι στα γκολ είναι φειδωλοί. Η Ολλανδία φυσικά έχει την υπεροχή, εντούτοις παρουσίασε αρκετές δυσκολίες στο παιχνίδι της κόντρα στην ομάδα από το Νησί.

Υπάρχουν μερικά νέα πρόσωπα στους «οράνιε». Βασικό γι’ αυτούς είναι να μη χάσουν και την ισοβαθμία με τους Βορειοιρλανδούς, σε περίπτωση που ηττηθούν κιόλας στο Μπέλφαστ. Οι γηπεδούχοι είναι ακόμα σε περίοπτη θέση και θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια που έχουν.

Αυτό που βλέπουμε είναι πως αργά ή γρήγορα τα γκολ έρχονται. Και από τις δύο πλευρές. Το G/G είναι η βασική επιλογή μας για απόψε.

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ – ΟΥΑΛΙΑ

Μονόδρομος η νίκη για την Ουαλία. Ψάχνει τον δικό της «τελικό» στην τελευταία αγωνιστική. Θα πρέπει να πάρει τρίποντο απόψε και να χάσει η Σλοβακία από την Κροατία. Και την Τρίτη θα υποδεχτεί την Ουγγαρία στην έδρα της, για να διεδικήσει τη θέση στην πρώτη δυάδα. Σφιχτό σύνολο η Ουαλία, είναι ομάδα που μπορεί να κρατήσει μακριά από το γκολ τον αντίπαλό της. Έμεινε στο 1-1 με Κροατία και Σλοβακία. Δεν χάνει κιόλας.

Το Αζερμπαϊτζάν είναι ομάδα που βρίσκει δίχτυα τελευταία. Σκόραρε με όλες τις μεγάλες ομάδες, εκτός από το τελευταίο με την Ουγγαρία. Ισοπαλία 1-1 με την Κροατία, ήττα 2-1 από την Ουαλία. Και τώρα προς τα εκεί πηγαίνουμε. Ακόμα και να σκοράρουν οι Αζέροι, η Ουαλία είναι αυτή που θα φροντίσει να πάρει το τρίποντο. Ίσως και με το αγαπημένο της σκορ 2-1. Εμείς θα περιοριστούμε στο 2-3 γκολ.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ