Να μην φύγει με άδεια χέρια από τη Γερμανία

Να μην φύγει με άδεια χέρια από τη Γερμανία

Οι προτάσεις του Μ. Ψιμίτη από το σημερινό κουπόνι.

Κάποια στιγμή θα ερχόταν κι η κακή μέρα για τη στήλη. Ενώ το πρώτο ημίχρονο του Μπασκόνια – ΤΣΣΚΑ έκλεισε στα επίπεδα που περίμενα (45-42) στο δεύτερο μέρος οι άμυνες έσφιξαν και το τελικό 80-70 έκανε σούμα μόλις 150 πόντων. Πάντως, οι Βάσκοι κέρδισαν για 4η σερί χρονιά εντός τους Ρώσους. Η “μπόμπα” με τη Φενέρ πήγε άκλαυτη. Άθλιοι οι Τούρκοι παρ’ολίγο να “έτρωγαν” τριαντάρα στο κεφάλι από τη Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, δεν έχω παράπονο μετά από 7 σερί κερδισμένα πονταρίσματα.

Συνεχίζουμε με μπάσκετ σήμερα και Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με το ματς του Ολυμπιακού στο Βερολίνο με την Άλμπα, ομάδες που έχουν το ίδιο ρεκόρ (3-6). Οι ερυθρόλευκοι πραγματικά “αυτοκτόνησαν” στο Μόναχο απέναντι στη Μπάγερν. Ενώ ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού παίζοντας ωραίο, ομαδικό μπάσκετ στο τέλος τα θαλάσσωσαν κι έχασαν το ματς.

Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την πρώτη πραγματικά καλή βραδιά του Μπάλντουιν αλλά ελπίζουν ο Αμερικανός να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις, άλλωστε αποκτήθηκε για βασικός. Κόντρα στην Άλμπα ο Ολυμπιακός δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε 6 αναμετρήσεις. Βέβαια, έχει να αντιμετωπίσει την συγκεκριμένη αντίπαλο από το 2004!

Η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Μετά το απίθανο διπλό στο ματς των δύο παρατάσεων του ΟΑΚΑ, κέρδισε και τον Ερυθρό Αστέρα εντός και ρέφαρε κάπως το πολύ κακό ξεκίνημα της στη διοργάνωση. Ο Ισλανδός playmaker Χέρμανσον εξελίσσεται σε αποκάλυψη, ο Σίκμα είναι σταθερά καλός κι ο Αίτο Ρενέσες δείχνει πως είναι ένας καλός προπονητής μπάσκετ όπου και να βρίσκεται. Παρ’όλα αυτά έστω κι ο φετινός Ολυμπιακός παραμένει καλύτερη ομάδα. ‘Οπως ήταν κι ο Παναθηναϊκός αλλά ο Πεδουλάκης φοβήθηκε τους 9 παίκτες της Άλμπα!

Πιστεύω στην άνοδο των ερυθρόλευκων στα τελευταία ματς κι αν είναι συγκεντρωμένοι και στο τελευταίο δεκάλεπτο, θα πάρουν το διπλό. Δεν έχει άλλα περιθώρια ο Ολυμπιακός καθώς με ήττα θα μείνει πολύ πίσω από νωρίς στην κούρσα των πλειόφς κι ελλείψει εγχώριων διοργανώσεων θα βρεθεί ουσιαστικά εκτός στόχων. Οι books έχουν διακρίνει τη φετινή κατακόρυφη πτώση γι’ αυτό και το 2.30 της Novibet στο διπλό αλλά για εμάς είναι μια καλή ευκαιρία.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ