Όλα τα λεφτά στο ντέρμπι «αιωνίων»

Όλα τα λεφτά στο ντέρμπι «αιωνίων»

Ο... Καμμένος έχει στοχεύσει απόψε αποκλειστικά στο ΟΑΚΑ και στο ντέρμπι «αιωνίων» με αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές.

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ήρθε, με τους δυο «αιώνιους» να συγκρούονται απόψε (21:30) στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά μετά από περίπου 10 μήνες.

Το μεγαλύτερο «rivalry» στον ελληνικό αθλητισμό έχει στραμμένα πάνω του όλα τα βλέμματα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και φυσικά δεν γινόταν να μην απασχολεί τους απανταχού λάτρεις του στοιχήματος.

Το παιχνίδι έχει ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ, με τον Παναθηναϊκό να προσφέρεται σε αποδόσεις που η αλήθεια είναι ότι δεν αναλογούν σε ντέρμπι. Το 1.30 είναι πολύ χαμηλή απόδοση, ειδικά για ματς Ευρωλίγκα, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλύτερο μομέντουμ από τον Ολυμπιακό, έχει την έδρα, τον Ρικ Πιτίνο και φαινομενικά καλύτερο ρόστερ, όμως και ο Ολυμπιακός είναι ο Ολυμπιακός. Μια ομάδα με τεράστιο όνομα και με μεγάλους παίκτες και η απόδοση κοντά στο 4.00 είναι αναμφίβολα προκλητική.

Ο… Καμμένος λοιπόν βλέποντας άκρως στοιχηματικά και με στόχο το κέρδος και μόνο αυτό, προτείνει τη νίκη Ολυμπιακού με χάντικαπ. Το βασικό είναι το +7,5 υπέρ των ερυθρόλευκων και προσφέρεται σε απόδοση 1.90. Θα την προτιμήσουν αρκετοί, όπως και εμείς, όμως πέρα από αυτό υπάρχουν και εναλλακτικές.

Η μια είναι η τολμηρή, που θέλει τον διπλό του Ολυμπιακού σε απόδοση πάνω από 3.70, ενώ από εκεί και πέρα το παιχνίδι δύσκολα θα πάει στο over για πολλούς λόγους. Ειδικά από τη στιγμή που το βασικό όριο είναι 161,5. Διπλό λοιπόν σε απόδοση 1.90 (+7,5) και under (161,5) είναι μια απόδοση κοντά στο 4.00 και ελκύει. Τέλος για ένα fun bet θα άξιζε και η παράταση που δίνει 10.00 και μιας και είναι ντέρμπι θα πονταριστεί αρκετά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ