Καθόλου εύκολη υπόθεση

Καθόλου εύκολη υπόθεση

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από την Premier League.

Kαλημέρα σας. Γουότφορντ-Κρύσταλ Πάλας 0-0 χθες σε ένα παιχνίδι που δεν είχε προσπάθεια στην εστία στο πρώτο ημίχρονο! Άκλαυτα πήγαν τα 2-3 γκολ του 2.00, αφού η Γουότφορντ κυρίως δεν είχε την αντίδραση που περιμέναμε, περισσότερο κλειστό απ’ότι πιστεύαμε αποδείχθηκε το ματς.

Πάμε στην αναμέτρηση Άστον Βίλα-Λέστερ για την Πρέμιερ Λιγκ. Η Λέστερ δείχνει ασταμάτητη, μετρά 7 σερί νίκες κι έχει πετύχει 13 γκολ χωρίς να δεχτεί κανένα στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Το διπλό δείχνει εύκολη υπόθεση, δεν είναι έτσι όμως, παρότι ο Μπρένταν Ρόντζερς έχει κερδίσει και στις 4 φορές που έχει επισκεφτεί το «Βίλα Παρκ» στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Λέστερ έχει κερδίσει μόλις μία φορά στις 8 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Βίλα σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ κι αυτό έγινε πριν από 18 χρόνια.

Στα τελευταία της 6 εντός έδρας παιχνίδια η Βίλα έχει χάσει μόνο από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, η ομάδα του Ντιν Σμιθ δείχνει αποφασισμένη να να φρενάρει τη Βίλα κόντρα στα προγνωστικά. Όσο δύσκολο κι αν φαντάζει μπορεί να αποφύγει την ήττα, το 1Χ στο 2.20 αξίζει το ρίσκο.

H Λέστερ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα 5 τελευταία παιχνίδια της, όλα στα 2-3 γκολ. Στα 2-3 γκολ τα 5 στα 6 τελευταία παιχνίδια της Βίλα, τα 2-3 γκολ στη μεταξύ τους αναμέτρηση δείχνουν πιθανά κι έχουν απόδοση 2.17.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ