Σκληρά και μεγάλα μαθήματα για Μπέρνλι

Σκληρά και μεγάλα μαθήματα για Μπέρνλι

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από την Premier League.

Kαλημέρα σας. Το Over 5.5 κόρνερ για τους Ρέιντζερς στο 1.77 ήρθε την Πέμπτη στο 1-1 των «Τζερς» με τη Γιούνγκ Μπόις και μπορεί να φαίνεται οριακό, μιας και οι Ρέιντζερς κέρδισαν 6 κόρνερ, η επιλογή μας όμως είχε επιβεβαιωθεί από το 58’.

Σάββατο σήμερα κι ήρθε η στιγμή να επιστρέψουμε στην αδυναμία μας –πάντα στοιχηματικά- τη Μπέρνλι. Την είχαμε παρατήσει τις δυο τελευταίες αγωνιστικές γιατί δεν πιστεύαμε ότι θα έφερνε τα κλασικά 2-3 γκολ, και μας δικαίωσε πάλι, έχασε 4-1 στην έδρα της από τη Μάντσεστερ Σίτι και 5-0 στο Λονδίνο από την Τότεναμ του Μουρίνιο. Για «βδομάδα σκληρών και μεγάλων μαθημάτων» έκανε λόγο ο τεχνικός της, Σον Ντάις, τώρα θα υποδεχτεί μια ομάδα που της μοιάζει αρκετά.

Όχι ιδιαίτερα ελκυστική, αλλά αποτελεσματική η Νιούκαστλ του Μπρους παίρνει αποτελέσματα τελευταία, μετρά μόλις μία ήττα σε 6 ματς. Τα 4 στα 5 τελευταία είναι στα 2-3 γκολ, με αντίπαλο τη Μπέρνλι δύσκολα θα χαλάσει η… συνταγή. Πριν τις δύο συντριβές και τα 4 προηγούμενα παιχνίδια της Μπέρνλι ήταν στα 2-3 γκολ, καιρός να επιστρέψει αφού πήρε τα… μαθήματα της. Στο 1.97 τα 2-3 γκολ δείχνουν πολύ πιθανά.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ