Το άδειο ΟΑΚΑ προσφέρεται για… κόντρα

Το άδειο ΟΑΚΑ προσφέρεται για… κόντρα

Την τελευταία φορά το... πέρασμα από τη Euroleague και το ματς του Παναθηναϊκού μας πλήρωσε, για αυτό τον λόγο έτσι θα πορευτούμε και σήμερα.

Σε ρυθμούς Euroleague κινείται και σήμερα το κουπόνι, με τη «διαβολοβδομάδα» να ξεκινάει με αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Ο… λατρεμένος Παναθηναϊκός που μας πλήρωσε πριν μερικά βράδια στο Παλάου Μπλαουγκράνα, υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε που «καίγεται» για νίκες, διότι έχει μείνει πολύ πίσω στη «μάχη» της οκτάδας.

Υπό κανονικές συνθήκες το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο στοιχηματικά και η λογική θα έλεγε να μην ασχοληθούμε ή να παίξουμε με τους πόντους και το over/under. Όμως υπάρχει ένα δεδομένο που πιθανότατα να αλλάξει όλο το… στοιχηματικό πλάνο.

Οι πράσινοι που έχουν μια από τις πιο «καυτές» έδρες στη διοργάνωση δεν θα έχουν τη βοήθεια του κόσμου τους, καθώς η Euroleague τους τιμώρησε με κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν με τον Ολυμπιακό. Το ΟΑΚΑ θα είναι άδειο λοιπόν σε ένα παιχνίδι που η Φενέρ θέλει πάση θυσία τη νίκη. Εξάλλου στο 8-5 είναι η ομάδα του Πιτίνο και στο 5-8 η ομάδα του Ομπράντοβιτς. Οι αποδόσεις είναι ελκυστικές και η ανάγκη για ένα διπλό των Τούρκων μας αναγκάζει να πάμε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η Φενέρ προσφέρεται στο 2.60 να φύγει με νίκη, απόδοση που δεν βρίσκεις εύκολα εδώ και χρόνια. Σε όσο κακή κατάσταση να είναι οι Τούρκοι δεν αξίζουν αυτή την απόδοση και ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα επηρεαστεί από την απουσία του έκτου του παίκτη. Διπλό λοιπόν είτε ξερό, στο 2.60 περίπου η με χάντικαπ 3,5 ή 4,5 πόντους υπέρ της Φενέρ που δίνεται κοντά στο 2.00.

Κλείνοντας, θα πάμε στη Μαδρίτη για το ματς της Ρεάλ με την Αρμάνι και θα ποντάρουμε το διπλό με χάντικαπ +10,5 υπέρ των Ιταλών που δεν μπορούν να μην «κυνηγήσουν» τη νίκη μετά τις συνεχόμενες ήττες από Ολυμπιακό και Βιλερμπάν. Οπότε ακόμα και να χάσουν δεν θα γίνει με τόσο μεγάλη διαφορά. 2.60 η Φενέρ και 1.90-2.00 η Αρμάνι στο +10,5 καθόλου άσχημα για σήμερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ