Η μπίλια θα κάτσει στο «Χ»

Η μπίλια θα κάτσει στο «Χ»

Ο... Καμμένος επιστρέφει με δυο ντέρμπι σε ΟΑΚΑ και Λονδίνο και ποντάρει σε δυο άνετες ισοπαλίες.

Οι αγαπημένες Κυριακές επέστρεψαν με το πλούσιο ποδοσφαιρικό κουπόνι, τις πολλές επιλογές και ο… Καμμένος θέλει να σας κάνει ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο. Η συγκεκριμένη μέρα είθισται να προσφέρεται για πολλά γκολ, λόγω της μεγάλης γκάμας παιχνιδιών, όμως εμείς θα πάμε με διαφορετικό και πιο ρισκαδόρικο τρόπο.

Καταρχάς οι επιλογές θα είναι δυο αλλά θα είναι… βαρβάτες που βγάζουν συνδυαστικά πάνω από 11.00 απόδοση. Ας τα πάρουμε από τη αρχή. Η πρώτη επιλογή είναι από το ΟΑΚΑ και το ντέρμπι της αγωνιστικής στη Super League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε καλό mood αγωνιστικά και θέλουν να διατηρηθεί αυτό το μομέντουμ, όμως και πράσινοι και κίτρινοι γνωρίζουν ότι σκοπός στο αποψινό παιχνίδι είναι να μην χάσουν. Αυτό πιστεύουμε κι εμείς αφού και οι δυο θέλουν να μείνουν στην εξάδα και αυτό το ματς θα είναι σχεδόν… καταδικαστικό για όποιον ηττηθεί. Η ισοπαλία προσφέρεται σε πολύ υψηλή απόδοση και το 3.20 που δίνεται είναι καλή, αφού από εκεί ξεκινάει το ματς και όλα δείχνουν πως εκεί θα καταλήξει.

Η δεύτερη επιλογή όμως είναι από την Premier League. Η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο αντιμετωπίζει την «πρώην» Τσέλσι στην έδρα της σε ένα παιχνίδι τετράδας. Ο Πορτογάλος είναι μανούλα σε must win παιχνίδια, αλλά και οι μπλε είναι μια ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Το Χ είναι καλό αποτέλεσμα για την Τσέλσι αφού θα μείνει στην τέταρτη θέση, σε αντίθεση με τα σπιρούνια.

Παρόλα αυτά μιλάμε για δυο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες και με τη μία να είναι ομάδα Μουρίνιο. Διόλου απίθανο το Χ λοιπόν σε απόδοση 3.60. Σύνολο πάνω από 11.00 και κυρίως… απόδοση για… Καλά Χριστούγεννα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ