Boxing Day γεμάτη γκολ και… θέαμα

Boxing Day γεμάτη γκολ και… θέαμα

Η αγαπημένη μέρα των Άγγλων έφτασε και ο... Καμμένος δεν μπορούσε να λείπει από τη γιορτή στο Νησί...

Η πιο όμορφη μέρα των γιορτών έφτασε στην Αγγλία, με την καθιερωμένη Boxing Day και πλήρη αγωνιστική δράση στην Premier League. Από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ στο Νησί θα έχει μια ποδοσφαιρική πανδαισία που θα κλείσει με το ντέρμπι ανάμεσα σε Λέστερ και Λίβερπουλ.

Ένα ματς που υπό προϋποθέσεις μπορεί να κρίνει ακόμα και την έκβαση για τον φετινό πρωταθλητή. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Με δεδομένο ότι υπάρχουν εννιά ματς, και επειδή η μέρα είναι περίεργη ιστορικά από άποψη τελικού αποτελέσματος, εμείς θα ασχοληθούμε με τα γκολ φέτος.

Η σημερινή μέρα είναι μια κατεξοχήν μέρα για over και εκεί θα πορευτούμε. Η αρχή θα γίνει από τα παιχνίδια των 17:00 και πιο συγκεκριμένα από το ματς της Μπόρνμουθ με την Άρσεναλ. Τραγική πίσω η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, εντυπωσιακοί στις αντεπιθέσεις οι γηπεδούχοι θα έχουμε γκολ και μάλιστα μη ξεφύγει το σκορ. Στα συν ότι η έλευση του Αρτέτα που αλλάζει την ψυχολογία των κανονιέρηδων. Στα συν και το 1.70 του over φυσικά.

Στις 19:30 η ταλαιπωρημένη Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Νιούκαστλ. Και εδώ για over πάμε και μάλιστα για πολλούς λόγους. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για νίκη από τη μία, οι καρακάξες είναι πολύ καλή ομάδα από την άλλη και κυρίως η άμυνα των κόκκινων διαβόλων «πάσχει». Εύκολο overaki και σε απόδοση 1.75 που δύσκολα θα σπάσει.

Τέλος κλείνουμε με τη ματσάρα ανάμεσα σε Λέστερ και Λίβερπουλ. Δυο φύσει επιθετικές ομάδες που θέλουν μόνο νίκη. Η μια για να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα με τον τίτλο και η άλλη για να πετύχει αντίστοιχο θαύμα με το 2016. Το over 2,5 είναι στο 1.60 και πληρώνει, όμως εδώ θα πάμε ψηλότερα και θα «αγγίξουμε» το over 3,5 σε απόδοση 2.35. Αξίζει βέβαια και το πρώτο αλλά θα ρισκάρουμε περισσότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ