Ξεχωριστό αποτέλεσμα στο Στάμφορντ Μπριτζ

Ξεχωριστό αποτέλεσμα στο Στάμφορντ Μπριτζ

Οι προτάσεις του Ά. Τσαβδαρά από το σημερινό κουπόνι.

Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά. Υγεία και ευτυχία σε όλους σας.

Ποτέ δεν λείπει το στοιχηματικό κομμάτι αυτές τις ημέρες και εμείς δεν ήταν δυνατόν να μείνουμε στην απ’ έξω. Οι Γερμανίες μας αποχαιρέτησαν για το χειμώνα και έχουν επιστροφή στις 17 Ιανουαρίου. Φυσικά μέχρι τότε θα κοιτάζουμε και άλλα πρωταθλήματα, τα οποία μας δίνουν… ψωμί.

ΤΣΕΛΣΙ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Καλή εικόνα έδειξε στο ντέρμπι με την Τότεναμ η Τσέλσι και πήρε το ζητούμενο με το 2-0 και τα δύο γκολ του Γουίλιαν. Στο προηγούμενο εντός έδρας ματς έπαιξε με την Μπόρνμουθ και ηττήθηκε με σκορ 1-0. Γενικά μετρά πολλά N/G στην έδρα της. Έφτασε τα πέντε στα έξι τελευταία παιχνίδια.

Είναι, πάντως, και δύσκολη περίοδος τώρα. Συνεχόμενα τα ματς. Απρόβλεπτες οι ομάδες, όσο φτάνουμε στο συγκεκριμένο σημείο με τις συνεχόμενες μάχες, για να καταλήξουν στο ποιους θα παρατάξουν. Για την 4η στη βαθμολογία Τσέλσι ας πούμε προέχει ίσως μετά η κόντρα με την Άρσεναλ.

Τίμια ομάδα η Σαουθάμπτον του Χάζενχιτλ. Με τον Ίνγκς να οργιάζει έχει ανέβει κάπως επίπεδο και εκτός έδρας δεν είναι χαμένη από χέρι. Τρία «διπλά» μετρά η ομάδα, περισσότερα απ’ ότι εντός έδρας. Νίκη με την Άστον Βίλα, στο 2-2 έμεινε με την Άρσεναλ, στα… σημεία έχασε από τις Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ.

Σκόραρε, πάντως, και σκοράρει συνεχώς στα 8 τελευταία ταξίδια της. Εξ’ ου και η σκέψη να ανεβάσουμε τον πήχη και να πάμε στο συνδυαστικό Over 2,5 & G/G, στοίχημα που δεν έρχεται συχνά στο «Στάμφορντ Μπριτζ», εντούτοις τι Boxing Day θα ήταν, αν δεν είχαμε τις εξαιρέσεις μας.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Τον μοναχικό περίπατό της συνεχίζει η Κλαμπ Μπριζ. Με ματς λιγότερο είναι στο +8 από την Αντβέρπ, με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Στη Γάνδη φρόντισε να επιβιώσει την περασμένη αγωνιστική, με το εκτός έδρας 1-1. Ακόμα και αυτό δεν μπόρεσαν οι διώκτες της να το αξιοποιήσουν. Έτσι έμεινε μακράν μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες.

Νίκησε τον περασμένο μήνα τη Ζούλτε με 2-0. Θα τη συναντήσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου μέσα στον Ιανουάριο. Η Ζούλτε έχασε με Σερκλ και Γάνδη 2-0 στα δύο τελευταία ταξίδια της. Μετρά 4/5 Under 2,5 και N/G. Η απουσία του Ντεσάχτ στην άμυνα της στερεί κάμποση σοβαρότητα στα μετόπισθεν. Πάμε με τη νίκη της Μπριζ, αλλά με «μαζεμένο» σκορ.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ