Να μη δώσουν πίσω το δώρο…

Να μη δώσουν πίσω το δώρο…

Οι προτάσεις του Α. Λιάσκου από την Premier League.

Από τα πονταρίσματα της Boxing Day, μόνο σε αυτό της Έβερτον υπήρξε ευστοχία, ενώ μας τα χάλασαν Σουόνσι και Πιτέρμπορο. Συνεχίζουμε με αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς οι ημέρες των εορτών του ανήκουν δικαιωματικά.

Επειδή Boxing Day σημαίνει δώρα, η Τσέλσι φρόντισε να κάνει ένα τέτοιο στους διώκτες της, χάνοντας από τη Σαουθάμπτον. Έτσι, η Τότεναμ την πλησίασε στους τρεις βαθμούς και η μάχη για την τέταρτη θέση, που δίνει εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, απέκτησε νέο ενδιαφέρον. Η Τότεναμ φιλοξενείται απόψε από την ουραγό Νόριτς. Έχει απουσίες (Σον, Σισοκό, Γουίνκς, ίσως και Εντομπελέ), όμως είναι καλύτερη ομάδα από τους νεοφώτιστους, που παλεύουν μεν σε όλα τα ματς, αλλά μέχρι στιγμής αυτό δεν φτάνει. Αν η Τότεναμ νικήσει, πιάνει την Τσέλσι στη βαθμολογία και περιμένει την έκβαση του αυριανού ντέρμπι Άρσεναλ – Τσέλσι, ελπίζοντας να μην κερδίσουν οι «μπλε».

Πάνω – κάτω τα ίδια ισχύουν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επισκέπτεται το γειτονικό Μπέρνλι. Η ομάδα του Σόλσκιερ προέρχεται από ευρεία νίκη επί της Νιούκαστλ και βρίσκεται στο -4 από την Τσέλσι. Μάλιστα, διατηρεί εξαιρετική παράδοση στην έδρα της Μπέρνλι, όπου μετράει 3 συνεχόμενες νίκες για την Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Η Μπέρνλι είναι αξιόμαχη, η εικόνα που βγάζει είναι ότι ούτε φέτος θα κινδυνέψει, βασίζεται στην άμυνα και αναζητεί το γκολ μέσα από αντεπιθέσεις και στατικές φάσεις. Μία καλή Γιουνάιτεντ έχει τον τρόπο να πάρει τη νίκη.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ