Άρης-Ατρόμητος: Ο πρώτος λόγος ανήκει στους γηπεδούχους

Άρης-Ατρόμητος: Ο πρώτος λόγος ανήκει στους γηπεδούχους

Προγνωστικά στοιχήματος από τον Γιώργο Τσανάκα, ο οποίος εστιάζει στην αναμέτρηση Άρης-Ατρόμητος για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έβγαλε η κληρωτίδα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Μία από αυτές είναι και το Άρης-Ατρόμητος, στο οποίο θα επικεντρώσουμε τα βλέμματά μας. Ματς που έχει μπόλικη προϊστορία, μπαίνουν παραδοσιακά αρκετά γκολ αλλά σήμερα θεωρούμε πως έχει ένα ξεκάθαρο φαβορί.

Κύπελλο Ελλάδος, Άρης-Ατρόμητος (19:00): Άλλη ομάδα στην έδρα του τη φετινή σεζόν ο Άρης. Επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετράνε στο πρωτάθλημα οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι από τη στιγμή που ανέλαβε ο Μίχαελ Ένινγκ παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Σκοράρουν δύο τέρματα εντός έδρας και τρώνε ένα, με βάσει τον μέσο όρο τους την φετινή σεζόν αφού τα γκολ είναι 23-10 υπέρ τους. Τελευταία ήττα στο «Χαριλάου» τον Οκτώβριο, από τότε μετράνε έξι νίκες και μία ισοπαλία. Μοναδική απουσία ο τραυματίας Ιντέγε.

Σε κακό φεγγάρι ο Ατρόμητος, έχει κοντά στον έναν μήνα να γευτεί τη χαρά της νίκης. Λείπει η ισορροπία στους Περιστεριώτες, που δεν θυμίζουν σε καμία στιγμή την περσινή καλή και σφιχτή ομάδα επί Νταμίρ Κάναντι. Δέχονται εύκολα γκολ, ιδιαίτερα εκτός έδρας, ενώ σε έντεκα αναμετρήσεις μετράνε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και επτά ήττες! Σαν να μην φτάνει αυτό, στο συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών έχουν σκοράρει 11 τέρματα και έχουν δεχτεί 23! Δύο σημαντικές απουσίες για τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μανούσου και Ρισβάνη.

Κύπελλο Ελλάδος, Άρης-Ατρόμητος (19:00): Ο Άρης διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ και εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή. Σκοράρει συχνά δύο τέρματα στην έδρα του και κόντρα στον κακό εκτός έδρας Ατρόμητο, θα προσπαθήσει να πάρει από το πρώτο ματς σκορ πρόκρισης. Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με το 1&over 1,5 goal σε απόδοση 2,07 (stoiximan).

Φυσικά, όπως έχετε καταλάβει μας αρέσουν αρκετά τα fun bet και προσπαθούμε να δίνουμε συχνά. Επιλέγουμε, λοιπόν, σήμερα ως ειδικό στοίχημα ο Άρης να σκοράρει ένα πέναλτι σε απόδοση 4,50 (stoiximan). Και αυτό γιατί στα τελευταία επτά ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», οι «κίτρινοι» έχουν κερδίσει τέσσερα πέναλτι, ενώ είναι και μια επιθετική ομάδα που πατάει συνεχώς στην αντίπαλη περιοχή.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ