Εφές-Ζαλγκίρις: Απόψε δεν παίζει με τον… Ολυμπιακό

Εφές-Ζαλγκίρις: Απόψε δεν παίζει με τον… Ολυμπιακό

O… μαραθώνιος της Ευρωλίγκας συνεχίζεται σήμερα και ο Νίκος Ζέρβας ποντάρει στα Εφές-Ζαλγκίρις και Μπασκόνια-Βιλερμπάν.

Εφές-Ζαλγκίρις (19:30): Η τελευταία αμφιβολία για το αν η Εφές θα τερματίσει στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, εξαφανίστηκε την Τρίτη. Η αρμάδα του Εργκίν Αταμάν, νίκησε μέσα στη Μόσχα την ΤΣΣΚΑ και πλέον αρκεί να είναι στοιχειωδώς σοβαρή και θα κάνει και συντήρηση ενόψει πλέι οφ. Απόψε, υποδέχεται την φορμαρισμένη Ζαλγκίρις των τεσσάρων νικών στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Οι λιθουανοί, προέρχονται από τον θρίαμβο κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως είναι λογικό τα προγνωστικά στοιχήματος να μην τους ευνοούν.

Εφές-Ζαλγίρις (19:30): Όχι μόνο λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας, ποιότητας και ταλέντου των δύο ομάδων, αλλά και του επιθετικού προβλήματος που έχει η Ζαλγκίρις φέτος. Με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που δεν είναι καλό δείγμα λόγω της αμυντικής ανυπαρξίας των «ερυθρόλευκων». Οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους πετυχαίνουν 78,2 πόντους μέσο όρο. Η Εφές, κρατά τους αντιπάλους της κοντά στους 77 και θεωρώ πως το ματς θα πάει αρκετά στη δύναμη σήμερα. Το στοίχημα μου θα είναι under 78,5 στους πόντους της Ζαλγκίρις, σε απόδοση 1.63 (stoiximan). Στο πρόσφατο παιχνίδι στο Κάουνας, οι “πράσινοι” είχαν βάλει 68 πόντους…

Μπασκόνια-Βιλερμπάν (22:00): Η Μπασκόνια ή αλλιώς ο Στάουσκας, πέταξε την Τρίτη στα σκουπίδια την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη στην παράταση κόντρα στην Ρεάλ. Έκανε φάουλ για… γέλια με το σκορ στο 68-68 και 4΄΄ να απομένουν και έτσι οι βάσκοι δεν έχουν ουσιαστικές ελπίδες για πλέι οφ. Αν ηττηθούν και απόψε αποχαιρετούν οριστικά. Η Βιλερμπάν νίκησε τη Μπάγερν στη Γαλλία και παραμένει μία νίκη παραπάνω από τους γηπεδούχους. Η Μπασκόνια όμως είναι ομάδα έδρας (6-4), έχει βελτιωθεί αγωνιστικά και πιστεύω πως απόψε θα επικρατήσει.

Η Βιλερμπάν έχει μόλις μία νίκη σε δέκα εκτός έδρας αγώνες. Είναι τραγική μακριά από το γήπεδό της, καθώς σκοράρει μόλις 69 πόντους μέσο όρο και δέχεται 87.  Πάμε στοίχημα με «άσο» ημίχρονο/«άσο τελικό στο 1.54 της Winmasters. Η συγκεκριμένη δυάδα έχει απόδοση 2,51.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ