Αρμάνι Μιλάνο-Κρεμόνα: Αν δεν αντιδράσει και τώρα..

Αρμάνι Μιλάνο-Κρεμόνα: Αν δεν αντιδράσει και τώρα..

Ο Τόλης Λεούσης γράφει για το Αρμάνι Μιλάνο-Κρεμόνα και αναφέρεται στο τι συμβαίνει ακριβώς στο συγκρότημα του Ετόρε Μεσίνα.

Αρμάνι Μιλάνο-Κρεμόνα (18:00): Αυτά δεν μπορώ. Να έχουμε παίξει 1ημ/1τελ  και να κλείνει το ημίχρονο στο Χ. Δεν μας ήθελε η αναμέτρηση της Φορτιτούντο Μπολόνια με την Ρόμα, με το σημείο μας να πηγαίνει περίπατο, παρότι η νίκη ήρθε όπως και την περιμέναμε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, είμαστε συνηθισμένοι στα σκαμπανεβάσματα αυτό το διάστημα και το θέμα είναι να ανακάμψουμε επιτέλους και να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Γράφουμε κανονικά προγνωστικά στοιχήματος και ελπίζω να μπορέσω να σας βοηθήσω για να πάμε στο ταμείο.

Αρμάνι Μιλάνο-Κρεμόνα (18:00): Δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο φόρμας η Αρμάνι Μιλάνο. Βασικά έχει τραγικά σκαμπανεβάσματα. Αγωνίστηκε στην Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα. Της έβγαλε την πίστη στην Ισπανία, χρειάστηκε η τρέλα του Ντιλέινι για να ηττηθεί. Διαθέτει ένα δυνατό ρόστερ ο Μεσίνα, όμως δεν μπορεί να δημιουργήσει ένα συνεπές σύνολο. Δεν γίνεται όμως να είναι πάντα σε αυτό το μομέντουμ.

Είναι αδιανόητο να συνεχιστεί η κατηφόρα και το πρωτάθλημα πάντα είναι η δίοδος για να συμβεί αυτό. Δεν είναι γεμάτη πάντως. Ο Σέρχι τραυματίστηκε στην Βαρκελώνη και κανείς δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει.

Οσο για την Κρεμόνα; Ο Ιθαν Χαπ του Ολυμπιακού της έχει αλλάξει την μοίρα. Ο Αμερικανός σέντερ πραγματοποιεί μία λαμπρή χρονιά, όμως θεωρώ ότι η Αρμάνι Μιλάνο έχει τους παίκτες για να του κόψει την φόρα. Αν και αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την αμυντική συμπεριφορά των αθλητών του Μεσίνα.

Αρμάνι Μιλάνο-Κρεμόνα (18:00): Όμως τι θα παίξουμε; Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ευκαιρία για να μπορέσει η Αρμάνι Μιλάνο να ξεφύγει από τις κακές της εμφανίσεις.

Η Κρεμόνα είναι επικίνδυνη ομάδα, χωρίς αυτό να μας φοβίζει. Πρέπει να  πάμε στοίχημα με τους γηπεδούχους. Το 1ημ/1τελ θα είναι ξανά η επιλογή μου. Δεν σπάει και η Stoiximan μας το δίνει στο 1,60.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ