Μπάγερν Μονάχου-Λειψία: Μη σταματάτε

Μπάγερν Μονάχου-Λειψία: Μη σταματάτε

Μπάγερν Μονάχου-Λειψία: Ματσάρα περιμένουμε να δούμε στην «Allianz Arena» ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Λειψία, για την 21η αγωνιστική στη Bundesliga.

Bundesliga, Μπάγερν Μονάχου-Λειψία (19:00): Τρεις φορές έχει υποδεχτεί η Μπάγερν τη Λειψία, ισάριθμες νίκες μετράει. 3-0 το 2016-17, 2-0 το 2017-18, 1-0 πέρσι. Την ίδια ώρα, το παιχνίδι του πρώτου γύρου δεν ανέδειξε νικητή (1-1 από ημίχρονο). Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν την απόδοση του «άσου» χαμηλά, όπως και το Over, όπως και το g/g.

Οι 6 συνεχόμενες νίκες της Μπάγερν Μονάχου (με γκολ 23-3!) την επανέφεραν στην κορυφή με συνοπτικές διαδικασίες. Τώρα, της παρουσιάζεται μία καλή ευκαιρία να απομακρυνθεί με +4 από τη Λειψία, η οποία βρίσκεται αυτήν τη στιγμή έναν πόντο πίσω. 18 στα 20 Over έχει φέρει φέτος η πρωταθλήτρια Γερμανίας! Απίθανο! Μόνο το 1-1 του πρώτου γύρου με τη Λειψία και το 2-0 επί της Βόλφσμπουργκ έμειναν στο Under. Κάπως έτσι έχουν πέσει πολύ οι αποδόσεις στο στοίχημα, λογικό είναι.

 

Η Λειψία προέρχεται από την ισοπαλία (2-2) στο ντέρμπι με τη Γκλάντμπαχ και την ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-0), από την οποία μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από το Κύπελλο με 3-1! Αυτά τα δύο αποτελέσματα την έριξαν από την κορυφή, από την οποία απέχει έναν βαθμό. Μάλιστα, η ήττα που έκανε προ δύο αγωνιστικών έβαλε τέλος στο εντυπωσιακό σερί με τις 8 νίκες και τη 1 ισοπαλία, ενώ αυτό ήταν και το μοναδικό φετινό παιχνίδι που δεν σκόραρε!

Bundesliga, Μπάγερν Μονάχου-Λειψία (19:00): Είναι δυνατόν να μην πάμε στα γκολ σε αυτό το παιχνίδι; Θα το κάνουμε, έστω και με ρίσκο. Πάμε στοίχημα με το συνδυασμό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να έρθει Over 3,5 γκολ, στο 1,95 (stoiximan). Καλό και το 1,78 που δίνει το Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ