Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας: Πολλές οι επιλογές

Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας: Πολλές οι επιλογές

Ο Δημήτρης Μαργωμένος ασχολείται με το πρωτάθλημα της Super League 2 και την αναμέτρηση Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας…

Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας (16:00): Είναι ένα ματς το οποίο θυμίζει λίγο παλιά Α’ Εθνική του ελληνικού πρωταθλήματος. Δύο ομάδες οι οποίες ήταν κάποτε στην Α’ Εθνική και αποτελούσαν μάλιστα και σκληρά καρύδια για τους «μεγάλους».

Πλέον όμως βρίσκονται στη Super League 2 και παίζουν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Παρά το γεγονός πως οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν ξεκάθαρο φαβορί την Παναχαϊκή, έχοντας τον άσο στο 1,67, το πιθανότερο είναι να παρακολουθήσουμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας (16:00): Η Παναχαϊκή προέρχεται από καλή εμφάνιση και νίκη με 4-0 επί του Απόλλων Λάρισας! Επίσης τεσσάρα είχε ρίξει και στην Κέρκυρα τρία ματς πριν. Αντιθέτως, η Δόξα Δράμας στο τελευταίο της ματς είχε ηττηθεί από τον Απόλλων Σμύρνης μέσα στο γήπεδό της με 1-0 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Η παράδοση στα μεταξύ τους ματς λέει ισοπαλία. Στα τρία προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια είχαν ισόπαλα αποτελέσματα και όλα με γκολ. Θα κοιτάξουμε, λοιπόν, για το στοίχημα μας το goal/goal στο ματς με απόδοση 2,22 στη Stoiximan.

Όσον αφορά το Χ της παράδοσης έχει 3,35 απόδοση, αλλά είναι με ρίσκο αν αναλογιστούμε την καλή κατάσταση που βρίσκεται η Παναχαϊκή.

Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας (16:00): Παράλληλα, ας πάμε στοίχημα λίγο και με τα κόρνερ του αγώνα. Ένα under 9,5 κόρνερ στο 1,75 δεν είναι κακή απόδοση. Δεν φημίζονται για τα πολλά κόρνερ στο πρωτάθλημα της Super League 2 οπότε είναι μία επιλογή ίσως και πιο ασφαλή από τις παραπάνω.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ