Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός: Μπόλικη τακτική και… ξύλο

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός: Μπόλικη τακτική και… ξύλο

Προγνωστικά στοιχήματος από τον Γιώργο Τσανάκα, ο οποίος δεν μπορεί να βρει φαβορί στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός.

Το ελληνικό πρωτάθλημα μας… τραβάει και ας μην είναι το καλύτερο του κόσμου. Στην Ελλάδα ζούμε, με αυτό «αναγκαζόμαστε» να ασχοληθούμε και βλέπουμε ακόμη και τα ματς που δεν είναι εμπορικά. Βέβαια, σε αυτό εδώ το άρθρο θα ασχοληθούμε με ένα καλό παιχνίδι, το Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός.

 

Super League, Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (19:30): Ανεβασμένος επί Μίλαν Ράσταβατς ο Αστέρας Τρίπολης, βρίσκεται στην 7η θέση και στο -2 από τα πλέι οφ. Έχει κάνει φοβερό ντεμαράζ και προσπαθεί να μπει στην εξάδα, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Εντός έδρας μετράει 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, έχοντας σκοράρει 22 τέρματα και δεχτεί 15. Εκτός ο τιμωρημένος Άχνελ Ορτέγκα (15/0), όπως και οι τραυματίες Σίτο (17/0), Λουίς Φερνάντες (17/5) και Ριέρα (15/1).

Μπορεί το ξεκίνημα της σεζόν για τον Παναθηναϊκό να ήταν κακό, ωστόσο στη συνέχεια ανέβηκε αρκετά και βρίσκεται τέταρτος. Την ίδια ώρα ταλαιπωρείται από εσωτερικά προβλήματα, με τον Γιώργο Δώνη να βρίσκεται σε επισφαλή θέση και να υπάρχει κόντρα εντός του Παναθηναϊκού. Δεν αποκλείεται, βέβαια, τα εσωτερικά θέματα να βγάλουν και συσπείρωση στο χορτάρι. Σε 12 παιχνίδια μακριά από το ΟΑΚΑ, μετράει 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες. Παράλληλα, έχει σκοράρει 10 γκολ και έχει δεχτεί 11. Εκτός οι τιμωρημένοι οι Σένκεφελντ (18/1), Γιόχανσον (20/0), Δώνης (23/1) όπως και ο τραυματίας Αγιούμπ (1/0).

Super League, Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (19:30): Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει περισσότερο το παιχνίδι αλλά δεν θα πάρει ρίσκα καθώς ο Παναθηναϊκός είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Σφιχτή άμυνα από τους γηπεδούχους για να μην δεχθούν γκολ, ενώ και οι φιλοξενούμενοι θα το πάνε συντηρητικά. Πάμε στοίχημα με την ισοπαλία την οποία βρίσκουμε σε απόδοση 3,10 (stoiximan).

Ένα ακόμη στοίχημα, ως δεύτερη επιλογή, και έχει αξία είναι οι κάρτες που θα βγουν στον αγώνα. Ο Αστέρας παίζει σκληρά και δυνατά. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν θα… μασήσουν σε αυτό. Επιλέγουμε, λοιπόν, το over 6,5 κάρτες στο ματς (1,90 stoiximan).

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ