Τουλούζ-Ρεν: Τα πάντα όλα για το Champions League

Τουλούζ-Ρεν: Τα πάντα όλα για το Champions League

Γαλλικό πρωτάθλημα και ο Δημήτρης Μαργωμένος ασχολείται με δύο αναμετρήσεις της διοργάνωσης…

Τουλούζ-Ρεν (21:00): Τα πράγματα είναι πολύ απλά στο συγκεκριμένο. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να καταλάβει κανείς πως η Ρεν είναι το μεγάλο φαβορί στο ματς.

Ελπίζοντας πάντα να μην πέσουμε σε μία από τις… κηδείες που κάνουν οι ομάδες που έχουν σίγουρο τον υποβιβασμό.

Απ’ αυτές τις ομάδες είναι η Τουλούζ. Υποδέχεται τη Ρεν στο γήπεδό της αλλά πολύ δύσκολα θα γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό. Είναι «καρφωμένη» στην τελευταία θέση με 9 βαθμούς διαφορά από την Αμιάν και 14 από τις θέσεις που οδηγούν σε μπαράζ ή παραμονή.

Τουλούζ-Ρεν (21:00): Αντιθέτως, η Ρεν από την πλευρά της είναι στην τρίτη θέση. Την οποία θέλει να κρατήσει προκειμένου να μπορέσει να πάει στα προκριματικά του Champions League. Έχει μόλις έναν βαθμό από την 4η Λιλ και σίγουρα δεν θα θέλει να χάσει τη θέση του Champions League από την ουραγό.

Για αυτό, λοιπόν, με τα παραπάνω δεδομένα εμπιστευόμαστε τη Ρεν. Ένα «διπλό» το οποίο μάλιστα βρίσκουμε σε ικανοποιητική απόδοση. Πάμε στοίχημα με τη νίκη της Ρεν την οποία και έχουμε σε απόδοση 2,05 στη Stoiximan.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος του ματς, μπορούμε να πάμε στα γκολ.

Τουλούζ-Ρεν (21:00): Καλό στοίχημα θα είναι τα λίγα γκολ στον αγώνα. Γιατί ναι μεν η Τουλούζ έχει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, αλλά από την άλλη και η Ρεν έχει τη δεύτερη χαμηλότερη επίθεση της πρώτης δεκάδας της Ligue 1.

Οπότε ας πάμε, αρχικά, στο 2-3 γκολ στο ματς το οποίο βρίσκουμε στο 1,95. Και από εκεί και πέρα ένα καλό στοίχημα είναι και το no goal γιατί η Ρεν έχει και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, το οποίο μπορούμε να βρούμε στο 1,85.

Mονπελιέ-Στρασβούργο (21:00): Συνεχίζουμε με Γαλλία και τον απόλυτα ισορροπημένο αγώνα. Ανάμεσα σε δύο ομάδες με τα ίδια στατιστικά.

Το μόνο που τις χωρίζει είναι ο ένας βαθμός στον πίνακα του πρωταθλήματος.

Mονπελιέ-Στρασβούργο (21:00): Μονπελιέ και Στρασβούργο έχουν τα ίδια νούμερα. 32 γκολ στην επίθεση και 29 στην άμυνα.

Στον αγώνα αυτόν μπορούμε να δούμε το Χ ημίχρονο στο 1,95 και από εκεί και πέρα ισοπαλία στο ματς γενικά με απόδοση 3,10. Από εκεί και πέρα για τους πιο τολμηρούς υπάρχει και το Χ ημίχρονο Χ τελικό στο 4,25.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ