Άγιαξ-Αλκμαάρ: Το δύο σε ένα είναι ωραίο

Άγιαξ-Αλκμαάρ: Το δύο σε ένα είναι ωραίο

Άγιαξ-Αλκμαάρ: Με το ντέρμπι κορυφής στην «Johan Cruijff Arena» ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική στην Eredivisie. Θα «καθαρίσει» ο Άγιαξ ή θα βάλει «φωτιά» η Αλκμαάρ;

Eredivisie, Άγιαξ-Αλκμαάρ (21:00): Το αφεντικό είναι παραδοσιακά ο Άγιαξ στις αναμετρήσεις με αντίπαλο την Αλκμαάρ. Έχει 19-4-3, ενώ μετράει 4 διαδοχικές νίκες με συνολικά τέρματα 16-2! τελευταία φορά που οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με αποτέλεσμα ήταν τον Φεβρουάριο του 2015 με 1-0. Τα προγνωστικά στοιχήματος περιμένουν δύο πράγματα: Νίκη του Άγιαξ και γκολ.

Τα είπαμε και στην εκπομπή με τον Γιάννη. Ο Άγιαξ έχει μετατρέψει ένα ξεκούραστο πρωτάθλημα σε δύσκολο, με τις 4 ήττες της (η μία από την Αλκμαάρ στον πρώτο γύρο) από τις 6 Δεκεμβρίου, ενώ μέχρι τότε δεν είχε ούτε μία (παρά μόνο δύο «Χ»). Προέρχεται από την ήττα από τη Χέρακλες, που μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στους 3 βαθμούς. Έχει 53 πόντους και στην έδρα του δύσκολα μπορείς να τον συγκρατήσεις. 11-0-1 και 40-6 γκολ έχει ως τώρα. Υπάρχει απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Χετάφε και ευελπιστούμε να μην μας επηρεάσει κι εμάς στο στοίχημα.

Η Αλκμαάρ είναι αυτήν τη στιγμή η ομάδα που κυνηγάει τον Άγιαξ. Βρίσκεται στη 2η θέση με 50 βαθμούς και 7-1-3 (20-9 γκολ) εκτός έδρας. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα, με 17 γκολ παθητικό. Νίκησε 2-0 την Τσβόλε την περασμένη αγωνιστική, ενώ προέρχεται κι εκείνη από ευρωπαϊκό αποκλεισμό, μιας και ηττήθηκε (2-0) και έμεινε εκτός από τη Λίντσερ. Τα 17 από τα 23 παιχνίδια της έχουν έρθει No goal.

Eredivisie, Άγιαξ-Αλκμαάρ (21:00): Είπαμε και νωρίτερα: Στο στοίχημα πολλοί περιμένουν νίκη του Άγιαξ και Over 2,5 γκολ. Δύο επιλογές που πληρώνουν χαμηλά. Αν τα συνδυάσεις, όμως; Πάμε στοίχημα «Άσο» και Over 2,5 γκολ, συνδυαστικό, στο 2,00 (stoiximan). Ποντάρουμε στην ανωτερότητα του Άγιαξ. Δεδομένα υπάρχει απογοήτευση από τον αποκλεισμό από το Europa League, αλλά καλείται να επαναφέρει την τάξη και να αρχίσει να αυξάνει και πάλι τη διαφορά.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ