Μοντερέι: Ντέρμπι το Κόζλοβα-Πέτερσον, θα το παλέψει η Κλάιστερς

Μοντερέι: Ντέρμπι το Κόζλοβα-Πέτερσον, θα το παλέψει η Κλάιστερς

Κόζλοβα-Πέτερσον: Μεγάλη μάχη στον πρώτο γύρο, με την Σουηδέζα να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση και την Ουκρανή να την απειλεί με αποκλεισμό – Φαβορί η Κόντα απέναντι στην Κλάιστερς, αλλά η Βελγίδα δεν θα πέσει αμαχητί.

WTA Μοντερέι, Κόζλοβα-Πέτερσον (18:00): Πρώτος γύρος και ήδη έχουμε πολύ δυνατά παιχνίδια στο τουρνουά που διεξάγεται του Μοντερέι. Αγώνες ανάμεσα σε πολύ καλές τενίστριες. Όπως ο αγώνας της Κόζλοβα με την Πέτερσον. Η Ουκρανή βρίσκεται στο Νο. 99 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ από την άλλη η Σουηδέζα είναι στο Νο. 43 του κόσμου.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα τεθούν αντιμέτωπες. Πρώτη φορά είχαν παίξει πέρσι στο τουρνουά της Γουχάν, όπου η Κόζλοβα είχε κερδίσει με 2-1 σετ. Η Ουκρανή μέσα στο 2020 έχει 3-3 ρεκόρ, ενώ από την άλλη η Σουηδέζα έχει 0-3. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι θα ανεβάσει την απόδοσή της και σιγά σιγά θα αρχίσει να κερδίζει παιχνίδια. Αλλωστε, πρόκειται για μια εξαιρετική τενίστρια, που στην καριέρα της έχει πετύχει μεγάλες νίκες.

 

Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν φαβορί την Πέτερσον, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για την Σουηδέζα. Αφενός γιατί δεν είναι σε καλή κατάσταση, αφετέρου γιατί η Κόζλοβα αν βρει ρυθμό στα χτυπήματά της μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη. Δεν αξίζει η καθαρή νίκη της Πέτερσον και γι’ αυτό θα την αφήσουμε στην άκρη.

WTA Μοντερέι, Κόζλοβα-Πέτερσον (18:00): Πάμε στοίχημα με επιλογή το over 20.5 games, το οποίο βρίσκουμε στο stoiximan σε απόδοση 1.72. Το κρατάμε και προχωράμε.

WTA Μοντερέι, Κλάιστερς-Κόντα (18:00): Παραμένουμε στο Μεξικό για το παιχνίδι της Κιμ Κλάιστερς με την Γιοχάνα Κόντα. Η Βελγίδα προσπαθεί να κάνει το come back και στο πρώτο της παιχνίδι μετά την επιστροφή της στην ενεργό δράση, στο Ντουμπάι, ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα. Ένα ματς, το οποίο πάντως πάλεψε.

Η Κλάιστερς παίζει με wild card στο τουρνουά, ενώ από την άλλη η Κόντα είναι στο Νο. 15 της παγκόσμιας κατάταξης. Όπως προαναφέραμε, η Κλάιστερς έχει παίξει ένα παιχνίδι στο 2020 και έχει ηττηθεί.

Η τενίστρια από την Μεγάλη Βρετανία από την άλλη έχει δώσει 3 και μάλιστα σε όλα έχει φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το κορτ. Δεν έχει μπει καλά στη φετινή σεζόν και ψάχνει την πρώτη της νίκη. Τα προγνωστικά στοιχήματος τη δίνουν φαβορί απέναντι στην Βελγίδα, αλλά η πολύπειρη Κλάιστερς δεν θα πέσει αμαχητί.

WTA Μοντερέι, Κλάιστερς-Κόντα (18:00): Στα μάτια μου μάλιστα φαίνεται ικανή να κάνει ακόμα και την μεγάλη έκπληξη απέναντι στην Γιοχάνα Κόντα, η οποία στα παιχνίδια που έπαιξε δεν μου γέμισε καθόλου το μάτι.

Είναι όμως πολύ επικίνδυνο και ρισκαδόρικο να δώσουμε καθαρή νίκη της Κλάιστερς.  Πάμε στοίχημα με επιλογή το 20.5 games σε απόδοση 1.70 στο stoiximan.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ