Σετούμπαλ-Μπενφίκα: Εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει

Σετούμπαλ-Μπενφίκα: Εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει

Προγνωστικά στοιχήματος από τον Γιώργο Τσανάκα, ο οποίος θα ασχοληθεί σήμερα και με το πορτογαλικό παιχνίδι Σετούμπαλ-Μπενφίκα.

Ένα πρωτάθλημα που δεν έχουμε ασχοληθεί ιδιαίτερα θα… αγγίξουμε σήμερα. Πρόκειται για την Primeira Liga ή πολύ απλά για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Εκεί όπου γίνεται τρελή μάχη για τον τίτλο ανάμεσα σε Πόρτο και Μπενφίκα. Με την δεύτερη να δοκιμάζεται στην Βιτόρια και την έδρα της Σετούμπαλ.

 

Primeira Liga, Σετούμπαλ-Μπενφίκα (20:00): Σε κακή κατάσταση η Σετούμπαλ, μάλλον έχει επαναπαφτεί επειδή βρίσκεται μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι στο +11 από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, οπότε πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει. Έχει πάνω από ένα μήνα να κερδίσει, μετρώντας πέντε σερί παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας, μετράει 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες. Έχει σκοράρει 6 τέρματα και δεχτεί 10, δείγμα του ότι δύσκολα βάζει αλλά και δέχεται γκολ.

Εκεί που έδειχνε να συνέρχεται η Μπενφίκα, ήρθε η νέα γκέλα. Αυτή τη φορά εντός έδρας και μάλιστα με την αδιάφορη Μορεϊρένσε. Πρέπει όπως και δήποτε να περάσει από την έδρα της Σετούμπαλ, ώστε να προσθέσει με άγχος την Πόρτο. Αυτή τη στιγμή η Μπενφίκα βρίσκεται δεύτερη με 58 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Πόρτο κι ενώ έντεκα αγωνιστικές απομένουν για το τέλος. Εκτός έδρας η Μπενφίκα είναι εξαιρετική. Μετράει 10 νίκες και μόλις 1 ήττα σε 11 αγώνες συνολικά. Την ίδια ώρα, έχει σκοράρει 23 τέρματα και έχει δεχτεί μόλις 6.

Primeira Liga, Σετούμπαλ-Μπενφίκα (20:00): Αδιάφορη η Σετούμπαλ, θα κάνει το παιχνίδι της και αν προκύψει θετικό αποτέλεσμα θα είναι καλοδεχούμενο. Από την άλλη η Μπενφίκα δεν έχει περιθώριο για άλλες γκέλες και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το ματς. Πάμε στοίχημα με το συνδυαστικό 2 & under 3,5 goal στην απόδοση του 1,97 (stoiximan).

Eναλλακτικό στοίχημα παίρνουμε το να σκοράρει η Μπενφίκα ένα πέναλτι σε απόδοση 4,05 (stoiximan). Fun bet είναι αυτό αλλά με λογική αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά καλές έως ευνοϊκές διαιτησίες στο πρωτάθλημα.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ