Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ: Ζητάμε κάτι παράλογο; Ήρεμα ρωτάμε

Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ: Ζητάμε κάτι παράλογο; Ήρεμα ρωτάμε

Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ: Ματσάρα περιμένουμε να δούμε στο «Borussia Park» για την 25η αγωνιστική ανάμεσα σε δύο ομάδες με επιθετικές αρετές.

Bundesliga, Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ (19:30): Οριακά υπέρ της Γκλάντμπαχ είναι η παράδοση, ωστόσο η Ντόρτμουντ της έχει πάρει τον αέρα στα τελευταία παιχνίδια, όπου μετράει 4 συνεχόμενα «διπλά». Το αντίστοιχο περσινό ματς έληξε με 2-0 υπέρ της Ντόρτμουντ, όπως και εκείνο του πρώτου γύρου με 2-1 και με ανατροπή! Σκεφτείτε πως μέχρι το 70’ το ματς ήταν 0-0! Στο 71’ ο Τουράμ έκανε το 0-1, στο 77’ ήρθε το 1-1 και στο 80’ το 2-1, με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Μπραντ. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν δυνατές αποδόσεις στα σημεία, αλλά χαμηλές στα γκολ.

Η Γκλάντμπαχ βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Άουγκσμπουργκ και έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στην τελευταία πεντάδα αγώνων της. Σε 11 εντός έδρας παιχνίδια δεν έχει σκοράρει μόνο με τη Σάλκε, ενώ σε μόλις δύο ματς έχει σκοράρει από 1 γκολ. Σε όλα τα υπόλοιπα, το κοντέρ γράφει πάνω από δύο. Και 4άρες έχει και μία πεντάρα. Στο στοίχημα υπάρχουν αρκετές επιλογές. Είναι στην 4η θέση με 46 βαθμούς σε 23 παιχνίδια και την προσεχή Τετάρτη υποδέχεται την Κολωνία σε εξ αναβολής ματς για την 21η αγωνιστική. Καταλαβαίνει κανείς πως αν πάρει και το ντέρμπι, θα παραμείνει κοντά στην κορυφή (Μπάγερν-52).

 

Η Ντόρτμουντ έχει 48 βαθμούς σε 24 αγώνες και προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και έξι στα τελευταία επτά παιχνίδια. Διαθέτει τη δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση με 66 τέρματα, μετά τα 71 της Μπάγερν Μονάχου. Σημειώστε και κάτι σημαντικό, που δεν είναι άλλο από το γεμάτο πρόγραμμά της: Παίζει την Τετάρτη στη Γαλλία για την πρόκριση με την Παρί και ακολούθως έχει Σάλκε, Βόλφσμπουργκ και Μπάγερν. Θα αντεπεξέλθει και στις δύο διοργανώσεις; Δεδομένα, πάντως, έχει μεγάλη ποιότητα.

Bundesliga, Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ (19:30)Πάμε στοίχημα με συγκεκριμένα πράγματα. Το αυτονόητο ζητάμε. Προφανώς και υπάρχουν παιχνίδια ανάμεσα σε επιθετικές ομάδες που δεν βλέπονται και δεν έρχεται αυτό που περιμένει όλος ο κόσμος. Ωστόσο, αυτά είναι λίγα. Ας ελπίσουμε να μην είναι τέτοιο και το Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ. Πρότασή μας είναι το goal/goal και Over 2,5 γκολ, στο 1,68 (stoiximan).

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ