Βαλένθια-Αταλάντα: Πιστεύετε στα θαύματα;

Βαλένθια-Αταλάντα: Πιστεύετε στα θαύματα;

Βαλένθια-Αταλάντα: Το 4-1 του πρώτου αγώνα στην Ιταλία δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στην Αταλάντα και δεν αφήνει πολλά περιθώρια στη Βαλένθια. Ή μήπως όχι; Και κάτι σημαντικό: Το παιχνίδι διεξάγεται χωρίς κόσμο.

Champions League, Βαλένθια-Αταλάντα (22:00): Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Το περσινό παράδειγμα της Λίβερπουλ με τη Μπαρτσελόνα, ή και των «μπλαουγκράνα» προ λίγων ετών απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, είναι δύο από τα παιχνίδια που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Τώρα, στη δική μας περίπτωση, η Αταλάντα κρατάει το εισιτήριο της πρόκρισης με το ένα χέρι, μετά το υπέρ της 4-1 στο Μιλάνο. Θα μπορέσει να κάνει την υπέρβαση η Βαλένθια; Οι πιθανότητες, αλλά και τα προγνωστικά στοιχήματος, πάντως, δεν είναι υπέρ της.

Η Βαλένθια δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο. Προέρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με την Αλαβές και έχει συνολικά μία νίκη σε επτά παιχνίδια και στις τρεις διοργανώσεις. Στην Primera Division παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και δεν απέχει και πολύ από την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League, μόλις 4 βαθμούς. Στο στοίχημα, το να πάρει την πρόκριση πληρώνει κοντά στο 15,00. Πάντως, στο πρώτο παιχνίδι, θα μπορούσε να είχε σκοράρει κι άλλα γκολ και να παίζει τώρα με πολύ καλύτερες πιθανότητες. Αλλά λίγο τα άσχημα τελειώματα, λίγο η απόδοση του αντίπαλου τερματοφύλακα (όχι ότι ο Ντομενέκ έβγαλε λίγα), δεν της… επέτρεψαν να πετύχει άλλο τέρμα.

 

Το επιβλητικό 4-1 στις 19 Φεβρουαρίου έχει βάλει την Αταλάντα για τα καλά σε θέση οδηγού. Έκανε ένα ονειρικό πρώτο 20λεπτο, όπου σκόραρε με τον Χάτεμπερ και είχε άλλες 3-4 σούπερ ευκαιρίες, ενώ ευτύχησε να έχει σε φοβερή βραδιά τον Γκολίνι, ο οποίος πραγματοποίησε ορισμένες σωτήριες επεμβάσεις. Η ιταλική ομάδα σκοράρει για 18 σερί ματς, ενώ έχει σημειώσει 24 γκολ στα τελευταία 6! Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το εντυπωσιακό 7-2 επί της Λέτσε, εκτός έδρας, η δεύτερη 7άρα στην ίδια σεζόν, μετά από εκείνη επί της Τορίνο, στις 25 Ιανουαρίου και είναι σε πλεονεκτική θέση για την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Champions League, Βαλένθια-Αταλάντα (22:00): Τα είπαμε και στην εκπομπή. Δεν βλέπουμε κάτι άλλο πέρα από γκολ. Πάμε στοίχημα με το goal/goal και Over 2,5 γκολ στο 1,63 (stoiximan). Η Βαλένθια, για να κυνηγήσει το θαύμα, σίγουρα θα ψάξει το γκολ. Δεν μπορεί να κλειστεί. Ένα στο ημίχρονο μάς κάνει. Ανοίγεται στο δεύτερο, δέχεται ένα, βάζει άλλο ένα και μας… πλήρωσαν. Ωραίο αυτό το σενάριο, πάντως. Βέβαια, ας πληρωθούμε από αυτήν την επιλογή και ας εξελιχθεί όπως να ‘ναι το ματς. Έχουμε και δύο fun bet με τον ίδιο… πρωταγωνιστή: τον Γιόζιπ Ίλισιτς, τον Σλοβένο με το θαυματουργό αριστερό πόδι. Πάμε με τις επιλογές Γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και Να σκοράρει με προσπάθεια εκτός περιοχής. Το πρώτο πληρώνει 25,00, το δεύτερο 9,00. Στη φετινή σεζόν έχει πετύχει 17 τέρματα σε 28 αναμετρήσεις.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ