Ιπποδρομίες: Ας ταξιδέψουμε λίγο μέχρι την Οκλαχόμα

Ιπποδρομίες: Ας ταξιδέψουμε λίγο μέχρι την Οκλαχόμα

Συνεχίζουμε με τις ιπποδρομίες για ακόμη μία ημέρα. Παρακάτω, θα εξετάσουμε ορισμένες από τις σημερινές ιπποδρομίες που διεξάγονται στο Will Rogers Downs.

Η χθεσινή ημέρα κύλησε κάτι παραπάνω από θετικά, αφού στις δύο από τις τέσσερις κούρσες κάναμε το απόλυτο. Πληρωθήκαμε με αποδόσεις άνω του 15 στην πρώτη κούρσα και πάνω από το 5 στην δεύτερη, με τα προγνωστικά μας να επιβεβαιώνονται στον ιππόδρομο του Downpatrick.

Σήμερα, πάμε στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. για να παρακολουθήσουμε τις ιπποδρομίες. Από τις λίγες φορές που έχουμε ασχοληθεί με τον ιππόδρομο του Will Rogers Down, θα κινηθούμε λίγο πιο… safe, ώστε να περιορίσουμε το ρίσκο.

Πάμε να δούμε τις προτάσεις για τις ιπποδρομίες της Δευτέρας στο Will rogers Downs. Προσοχή, γιατί οι αποδόσεις στις εταιρείες αλλάζουν συνέχεια.

Will Rogers Downs (20:45): Ξεκίνημα από την δεύτερη κούρσα, στις 20:45 ώρα Ελλάδος. Επιλέγουμε τύπο στοιχήματος το πλασέ 2, δηλαδή να τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις το άλογό μας. Το άλογο στο οποίο ποντάρουμε είναι το Ima Sooners Fan (bet365).

Will Rogers Downs (21:15): Επιλέγουμε τύπο στοιχήματος το πλασέ 2, δηλαδή να τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις το άλογό μας. Το άλογο στο οποίο ποντάρουμε είναι το Strong Side (bet365).

Will Rogers Downs (22:45): Επιλέγουμε τύπο στοιχήματος το πλασέ 3, δηλαδή να τερματίσει σε μία από τις τρεις πρώτες θέσεις το άλογό μας. Το άλογο στο οποίο ποντάρουμε είναι το Nurse List (bet365).

Will Rogers Downs (00:15): Περιμένουμε να βγουν οι αποδόσεις πρώτα. Εάν το πρώτο φαβορί για να κερδίσει την κούρσα είναι το άλογο με όνομα Lucky Pete, τότε επιλέγουμε να ΜΗΝ κερδίσει. Σε αντίθετη περίπτωση και εφόσον δεν είναι το πρώτο φαβορί, περνάμε σε άλλη μία πρόταση. Επιλέγουμε τύπο στοιχήματος το πλασέ 3, δηλαδή να τερματίσει σε μία από τις τρεις πρώτες θέσεις το άλογό μας και επιλέγουμε ξανά το Lucky Pete.

Extra tip: Περιμένουμε μια καλή κούρσα από το Lucky Pete, το οποίο έχει όμως κερδίσει 1 από τις 13 του κούρσες. Την ίδια ώρα, ο αναβάτης του, Μαρκ Λι, προέρχεται από επέμβαση και δεν θα έχει εύκολο έργο.

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ