Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ενημέρωση για άγνωστο τραυματισμό του Στάρτζεον και απουσία του από τα πλέι άουτ σε 3, 2, 1...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΙΦΚ Στόκσουντ-Κάρλμπεργκς: Ρισκάρουμε με τα λίγα γκολ

Συνεχίζει ο Δημήτρης Μαργωμένος τις προβλέψεις του με τις φιλικές αναμετρήσεις της Τρίτης…

ΙΦΚ Στόκσουντ-Κάρλμπεργκς: Ρισκάρουμε με τα λίγα γκολ | to10.gr

ΙΦΚ Στόκσουντ-Κάρλμπεργκς (21:00): Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με τα φιλικά συλλόγων που έχει η ημέρα. Συνεχίζουμε με τα ματς αυτά και κάνουμε την αρχή στο κείμενο αυτό με τον αγώνα της δεύτερης κατηγορίας Σουηδίας ΙΦΚ Στόκσουντ-Κάρλμπεργκς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δύο ομάδες είναι στην ίδια κατηγορία και όταν αρχίσουν οι επίσημες αναμετρήσεις θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες. Για την ώρα όμως προετοιμάζονται για τα επίσημα ματς και έχουν προγραμματίσει μεταξύ τους φιλικό.

Έτσι οι αγώνες γίνονται κανονικά και εμείς συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με πρωτάθλημα Ανγκόλας.

Στοίχημα, λοιπόν, με φιλικά στη Σουηδία. Ένα ματς στο οποίο οι εταιρίες βλέπουν πολλά γκολ. Για αυτό και δίνουν χαμηλές αποδόσεις στα γκολ.

ΙΦΚ Στόκσουντ-Κάρλμπεργκς (21:00): Για αυτό εμείς θα πάμε κόντρα, φιλικό παιχνίδι είναι και οι ομάδες προέρχονται από προετοιμασία και θα στηρίξουμε να μην βρουν πολλές φορές προς τα δίχτυα οι ομάδες.

Το under 2,5 γκολ στη Stoiximan το βρίσκουμε στο 2,62! Καλή απόδοση με τις εταιρίες να το θεωρούν όχι τόσο πιθανό. Για να καταλάβει κανείς το over 2,5 το δίνουν περίπου στο 1,40!

Για αυτό, είπαμε, εμείς πάμε στην κόντρα και να μην μπουν πολλά γκολ στον αγώνα αυτόν.

ΙΦΚ Στόκσουντ-Κάρλμπεργκς (21:00): Μένουμε στον ίδιο αγώνα και συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με το ημίχρονο της αναμέτρησης. Και στηρίζουμε το Χ στο ημίχρονο του ματς με απόδοση 2,45.

Άλετς-Σπέρλινγκσχολμς (18:30): Συνεχίζουμε με τα φιλικά ματς και σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι σε αυτό στηρίζουμε τα πολλά γκολ.

Και πως να μην το κάνουμε άλλωστε όταν στο προηγούμενό της φιλικό η Άλετς νίκησε με 9-2! Συγκεκριμένα την Κυριακή η Άλετς έδωσε ένα ακόμη φιλικό απέναντι στη Σκρέα και νίκησε με 9-2. Οπότε θέλουμε, όχι να επαναλάβει το ίδιο, αλλά να μπουν ξανά γκολ στο ματς αυτό.

Στηρίζουμε, λοιπόν, το 4-6 γκολ της αναμέτρησης το οποίο βρίσκουμε στο 1,91.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr