Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ενημέρωση για άγνωστο τραυματισμό του Στάρτζεον και απουσία του από τα πλέι άουτ σε 3, 2, 1...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ισταραβσάν-Ισφάρα: Στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους

Φιλικών αγώνων συνέχεια και ο Δημήτρης Μαργωμένος προβλέπει με Τατζικιστάν και Σουηδία…

Ισταραβσάν-Ισφάρα: Στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους | to10.gr

Ισταραβσάν-Ισφάρα (13:00): Έχουμε και λέμε, συνεχίζουμε με τα φιλικά ματς τα προγνωστικά στοιχήματος σε δύο διαφορετικές χώρες, όπως και στο άλλο κείμενο της ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχουμε από τη μία φιλικό αγώνα στο Τατζικιστάν και από την άλλη έχουμε φιλικό ματς στη Σουηδία. Συνήθεια μας έγιναν άλλωστε τα φιλικά στη Σουηδία. Είπαμε έχει αρκετό… ψωμί εκεί και μάλιστα καθημερινά για να παίζουμε στοίχημα.

Ισταραβσάν-Ισφάρα (13:00): Πάμε στοίχημα αρχικά με τον αγώνα στο Τατζικιστάν. Θα στηρίξουμε τη φιλοξενούμενη ομάδα. Δίνουν καλές αποδόσεις στο γκολ της Ισφάρα και λέμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό.

Γενικά στον αγώνα το over 0,5 γκολ στην Ισφάρα δίνει 1,97, καλή απόδοση, αλλά υπάρχει και ακόμη καλύτερη για όποιον θέλει μία δεύτερη επιλογή στον συγκεκριμένο αγώνα.

Συγκεκριμένα, το over 0,5 γκολ της Ισφάρα στο ημίχρονο το βρίσκουμε στη Stoiximan στο 3,45! Πάρα πολύ καλή απόδοση. Ο λόγος που δίνει τόσο μεγάλη απόδοση είναι ότι μιλάμε για ένα φιλικό ματς ομάδων που έχουν μεταξύ τους διαφορά στις κατηγορίες.

Ισταραβσάν-Ισφάρα (13:00): Αλλά είναι φιλικό ματς και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις δοκιμές που θα κάνουν και οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι τους.

Μπίτορπς-Σόντρα Βινγκς (21:30): Συνεχίζουμε τις προβλέψεις μας στις φιλικές αναμετρήσεις και πάμε Σουηδία. Στην αγαπημένη μας, πλέον, Σουηδία.

Επίσης σε έναν αγώνα στον οποίο θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους. Θέλουμε να δούμε τη Σόντρα Βινγκς να σκοράρει και αν γίνει αυτό από το ημίχρονο θα είναι ακόμη καλύτερο για εμάς.

Μπίτορπς-Σόντρα Βινγκς (21:30): Το over 0,5 γκολ του ημιχρόνου στη Σόντρα μας το δίνουν στο 1,78.

Από εκεί και πέρα θα στηριχτούμε στα γκολ των γηπεδούχων και συγκεκριμένα στο over 2,5 της Μπίτορπς στην αναμέτρηση το οποίο βρίσκουμε στο 1,90.

Γενικότερα όποιος δει τα δύο παραπάνω ματς στις στοιχιματικές εταιρείες δεν μας δίνουν πολλές επιλογές. Για αυτό πάμε στα γκολ και πιστεύουμε να μας… κάτσουν!

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr