Σμολεβίτσι STI Β’-Σακχτιόρ Β’: Έχουμε επιλογή, Τατζικιστάν ή Λευκορωσία

Σμολεβίτσι STI Β’-Σακχτιόρ Β’: Έχουμε επιλογή, Τατζικιστάν ή Λευκορωσία

Δυάδα από τα δύο πρωταθλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη…

Σμολεβίτσι STI Β’-Σακχτιόρ Β’ (14:00): Δεν είναι πολλές οι διοργανώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την εποχή. Εξαιτίας του κορονοϊού τα πρωταθλήματα έχουν σταματήσει, οπότε παίζουμε στοίχημα με ό,τι έχουμε! Αυτή είναι η αλήθεια.

Και εμείς προσπαθούμε εδώ να σας δίνουμε προγνωστικά στοιχήματος με τις καλύτερες προοπτικές. Έτσι ώστε να βγάζουμε αυτό το… κάτι, έστω και αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει όλος ο κόσμος με τον ιό.

Αυτή τη φορά έχουμε μία δυάδα με Τατζικιστάν και Λευκορωσία μαζί. Πάμε στοίχημα αρχικά με το παιχνίδι στο πρωτάθλημα των δεύτερων ομάδων της Λευκορωσίας.

Σμολεβίτσι STI Β’-Σακχτιόρ Β’ (14:00): Η απόδοση που δίνουν στους γηπεδούχους προκαλεί ερωτήματα, πραγματικά! Η Σμολεβίτσι STI Β’ σε αυτή τη διοργάνωση έχει 3/3 νίκες και η Σακχτιόρ Β’ από την άλλη 3/3 ισοπαλίες!

Παρόλα αυτά όμως τον άσο η Stoiximan μας τον δίνει στο 2,82! Δεν πιστεύουμε ότι έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με τις πρώτες ομάδες που βαθμολογικά είναι το εντελώς αντίθετο.

Σμολεβίτσι STI Β’-Σακχτιόρ Β’ (14:00): Αλλά όπως και να έχει εμείς θα στηρίξουμε ως επιλογή τον άσο στον συγκεκριμένο αγώνα. Διότι μας δίνει μία καλή απόδοση και στην τελική στηρίζουμε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος!

Λοκομοτίβ Παμίρ-Ντουσανμπέ83 (14:00): Συνεχίζουμε με Τατζικιστάν και το τρίτο ματς της διοργάνωσης το οποίο και δεν αναλύσαμε σε άλλο κείμενο. Σε αυτόν τον αγώνα έχουμε τη Λοκομοτίβ Παμίρ η οποία στην πρώτη της αγωνιστική ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με 2-2 απέναντι στη Φαϊζκάντ.

Από την άλλη η Ντουσανμπέ83 ηττήθηκε με 7-0 από την Ιστικλόλ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Λοκομοτίβ Παμίρ-Ντουσανμπέ83 (14:00): Βλέποντας, λοιπόν, την πρεμιέρα στηρίζουμε τον άσο από το ημίχρονο. 1/1 ημίχρονο-τελικό στο ματς σε απόδοση 2,15! Και το no goal του αγώνα το βρίσκουμε στο 2,20, το οποίο επίσης θα στηρίξουμε.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ