Σόλιγκορσκ-Σλουτσκ: Κάτι έχουν δει λάθος…

Σόλιγκορσκ-Σλουτσκ: Κάτι έχουν δει λάθος…

Στην Λευκορωσία δεν σταματούν ούτε τη Μεγάλη Παρασκευή και το τόπι του πονταρίσματός μας σήμερα, ταξιδεύει στην αναμέτρηση Σόλιγκορσκ-Σλουτσκ.

Σόλιγκορσκ-Σλουτσκ (19:30): Αναμέτρηση για το δεύτερο μέρος της 5ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε δύο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες. Τουλάχιστον με βάση αυτά που μας έχει δείξει μέχρι τώρα και αυτά θα είναι ο οδηγός μας για τα προγνωστικά στοιχήματος. Η Σόλιγκορσκ, έχει πέντε βαθμούς σε τέσσερα ματς και ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη της. Η Σλουτσκ, έχει αρχίσει εκπληκτικά με δύο νίκες και μία ισοπαλία στο ίδιο διάστημα, όμως οι εταιρείες δίνουν τον «άσο» από 1.40 και κάτω. Κάτι μπορεί να ξέρουν…

Σόλιγκορσκ-Σλουτσκ (19:30): Κάτι που όμως έχουν δει και λάθος και θα μας επιτρέψουν να το ποντάρουμε και ας μην επιβεβαιωθούμε. Κατανοητή η ανάγκη των γηπεδούχων για το πρώτο τρίποντο, όμως και λογικό είναι να σκοράρουν, απέναντι σε μία άμυνα που έχει δεχθεί πέντε γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Η άμυνα της Σαχτέρ, έχει μαζέψει μόλις μία φορά τη μπάλα από τα δίχτυα της, όμως αντιμετωπίζει σήμερα την ως τώρα καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Η φιλοξενούμενη, έχει σκοράρει επτά γκολ και πιστεύουμε πως ακόμα και αν ηττηθεί, έχει την δυνατότητα να πανηγυρίσει έστω μία φορά. Πάμε στοίχημα με γκολ/γκολ στην υπερβολική τιμή του 2.51 (betshop). Τέτοια απόδοση δεν την αφήνεις με τα υπάρχοντα δεδομένα και ας… χάσεις.

Μπελσίνα-Σμολέβιτσι (17:30): Με βάση την απόδοσή τους ως τώρα, μιλάμε για τις χειρότερες ομάδες. Η Μπελσίνα έχει ένα βαθμό σε τέσσερα παιχνίδια και η Σμολέβιτσι δύο. Με νίκη σήμερα ξεκολλούν από τον πάτο, όμως θεωρούμε πως δε μπορούμε να μην πάμε με τα… σημάδια. Τι δείχνουν αυτά; Πως σκοράρουν πολύ δύσκολα. Συγκεκριμένα, η γηπεδούχος έχει πετύχει δύο γκολ και η φιλοξενούμενη ένα. Ιδανικές συνθήκες για under 2,5, καθώς αν υπάρξει νικητής, θα γίνει βάσει λογικής στην λεπτομέρεια.

Για να αυξήσουμε λίγο την απόδοση, θα πάμε με ακόμα περισσότερο ρίσκο.  Στοίχημα λοιπόν στο να σημειωθούν τουλάχιστον ένα, ή το πολύ δύο γκολ, σε απόδοση 1.72 (stoiximan). Η συνολική απόδοση της δυάδας, ανέρχεται στο 4,32.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ