Σμολέβιτσι-Ντιναμό Μινσκ: Με… φόρα, combo και καλύψεις

Σμολέβιτσι-Ντιναμό Μινσκ: Με… φόρα, combo και καλύψεις

Ένα ακόμα ταμείο πρόσφερε χθες η στήλη στα παιχνίδια της Λευκορωσίας και συνεχίζουμε με εκτιμήσεις από την Πρέμιερ της ίδιας χώρας με βάση το Σμολέβιτσι-Ντιναμό Μινσκ.

Σμολέβιτσι-Ντιναμό Μινσκ (18:00): Τέταρτο συνεχόμενο ταμείο για τη στήλη που έχει 10/12 επιτυχημένες προβλέψεις στις έξι τελευταίες επικοινωνίες. Τα προγνωστικά στοιχήματος στην Λευκορωσία μας έχουν δώσει μεγάλο κέρδος το τελευταίο διάστημα, οπότε συνεχίζουμε. Μπαίνουμε πλέον στην 6η αγωνιστική της 1ης κατηγορίας και η Σμολέβιτσι, υποδέχεται τη Ντιναμό Μινσκ. Προτελευταία με τρεις βαθμούς και χωρίς νίκη η γηπεδούχος, έξι πόντους αλλά με δύο ήττες εκτός έδρας σε ισάριθμα ματς η φιλοξενούμενη. Ποιοτικά, η ομάδα του Μινσκ υπερτερεί, όμως δεν εμπνέει ακόμα εμπιστοσύνη.

 

Σμολέβιτσι-Ντιναμό Μινσκ (18:00): Γι’ αυτό και θα πάρουμε την κάλυψη της ισοπαλίας μαζί με το ενδεχόμενο της νίκης της απόψε. Θεωρώ πως πολύ δύσκολα θα χάσει από μία τόσο κακή ομάδα, που έχει πετύχει μόλις δύο γκολ σε πέντε αναμετρήσεις. Αυτό, με ωθεί σε ένα combo bet για να ανεβάσω την απόδοση της διπλής ευκαιρίας. Η φιλοξενούμενη έχει έξι γκολ ενεργητικό σε πέντε ματς και σε κανένα από αυτά δεν έχει πετύχει περισσότερα από δύο. Οι άμυνές τους είναι σχετικά καλές με 4 και 5 τέρματα παθητικό αντίστοιχα, άρα δύσκολα θα «ανοίξει» το σκορ. Στοίχημα λοιπόν με συνδυασμό Χ2 και under 2,5 γκολ, που πληρώνει στο εξαιρετικό 1.86 (novibet).  

Νέμαν Γκρόντνο-Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ (20:00): Μόλις μία νίκη μετράει η γηπεδούχος, από δύο σερί ήττες προέρχεται η φιλοξενούμενη, που δεν σκόραρε σε καμία από αυτές. Εκτός έδρας δεν είναι καθόλου αξιόπιστη και ίσως ήρθε η ώρα για να πάρει βαθμό ή βαθμούς η Νέμαν. Απέναντι στη Ντιναμό Μινσκ έδειξε καλό πρόσωπο αμυντικά και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα για να βρει ένα γκολ και να το κρατήσει.

Ποντάρω στο ότι δεν θα μπουν ούτε εδώ πολλά γκολ (έχουν 3 και 6 τέρματα ενεργητικό αντίστοιχα) και στο ότι η γηπεδούχος έχει προβάδισμα λόγω της αγωνιστικής πτώσης της Ενερτζέτικ το τελευταίο διάστημα. Πάμε στοίχημα με 1X και udner 2,5 γκολ σε απόδσοη 2.08 (stoiximan). H συνολική απόδοση της δυάδας, είναι 3,87.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ