Nτιναμό Μινσκ Β’-Σλουτσκ Β΄: Εύκολο έργο με πολλά γκολ

Nτιναμό Μινσκ Β’-Σλουτσκ Β΄: Εύκολο έργο με πολλά γκολ

Δυάδα από την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος δεύτερων ομάδων της Λευκορωσίας, με βασικό ποντάρισμα στο Nτιναμό Μινσκ Β’-Σλουτσκ Β’.

Nτιναμό Μινσκ Β’-Σλουτσκ Β’ (13:00): Η ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ προηγήθηκε με 2-0 την Τετάρτη στο ημίχρονο και χάσαμε το ποντάρισμα στον «άσο» και το over 2,5 γκολ, γιατί το σκορ έμεινε εκεί. Η Μοζίρ μάλιστα  έχασε δεκάδες ευκαιρίες για να μειώσει και να πληρωθούμε . Πάμε όμως στα… φρέσκα. Πρωτοπόρος με πέντε νίκες και μία ισοπαλία σε έξι παιχνίδια είναι η Ντιναμό Μινσκ. Έχει μεγάλο προβάδισμα στα προγνωστικά στοιχήματος, αλλά ο «άσος» από μόνος του είναι αδιάφορος στοιχηματικά.

 

Nτιναμό Μινσκ Β’-Σλουτσκ Β’ (13:00): Απέναντί της θα βρεθεί η Σλούτσκ, που έχει μόλις δύο ισοπαλίες συγκομιδή στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Εκτός έδρας, έχει υποστεί δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ήττες μάλιστα είναι με παθητικό οκτώ τερμάτων, ενώ έχει πετύχει μόλις δύο. Η γηπεδούχος από την άλλη, έχει τρεις νίκες εντός έδρας με το απόλυτο των 9 βαθμών και ρεκόρ στα γκολ 8-0. Έχει όλα τα φόντα να προσθέσει μία ακόμα στη συγκομιδή της και να πετύχει αρκετά γκολ, απέναντι στην τέταρτη χειρότερη άμυνα. Η φιλοξενούμενη, με 13 γκολ παθητικό σε 6 αγώνες, προσφέρεται για στοίχημα στον «άσο» με over 3,5 γκολ σε απόδοση 1.81 (novibet).

Μινσκ Β’-Τορπέντο Ζόντινο Β’ (13:00): Καλή πορεία πραγματοποιεί ως τώρα η Μινσκ. Έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα και είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πετυχαίνει μέσο όρο δύο γκολ και δέχεται ένα, ενώ σε δύο εντός έδρας ματς, έχει βάλει πέντε και έχει δεχθεί δύο. Η Τορπέντο, είναι 8η με δύο βαθμούς λιγότερους (11 έναντι 13ων) και προέρχεται από δύο σερί νίκες. Είναι «σφικτή» αμυντικά με μόλις 4 γκολ παθητικό σε 6 αγώνες και έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Αυτό, με οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και ο «άσος» θέλει κάλυψη στην ισοπαλία. Παράλληλα, οι καλές αμυντικές τους επιδόσεις, με οδηγούν στο συμπέρασμα πως δύσκολα θα δούμε περισσότερα από τρία γκολ στην αναμέτρηση. Έτσι, θα πάμε στοίχημα με 1Χ και under 3,5 γκολ, που πληρώνει 2.17 (stoiximan). Η συνολική απόδοση της δυάδας, είναι 3,93.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ