Σμολέβιτσι-Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ: Πάμε για… αντι-ποδόσφαιρο!

Σμολέβιτσι-Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ: Πάμε για… αντι-ποδόσφαιρο!

Ένα ματς έχει σήμερα στη Λευκορωσία και ο Δημήτρης Μαργωμένος προβλέπει…

Σμολέβιτσι-Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ (16:00): Δεν έχει μεγάλη αγωνιστική δράση η σημερινή ημέρα. Ένα ματς γίνεται στο πρωτάθλημα που είναι ενεργό και πλέον μας έχει καθημερινότητά μας.

Η Σμολέβιτσι, η οποία βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας, υποδέχεται στο γήπεδό της την Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ της 7ης θέσης για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στον αγώνα αυτόν για στοίχημα θα προτιμήσουμε το… αντί-ποδόσφαιρο!

Σμολέβιτσι-Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ (16:00): Δηλαδή δεν θέλουμε γκολ, δεν θέλουμε θέαμα, δεν θέλουμε τίποτα παρά μόνο να μείνουν χαμηλά στο σκορ οι δύο ομάδες. Όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ας κάνουν ό,τι θέλουν.

Είναι δύο ομάδες οι οποίες δεν έχουν και τίποτα το… τρελό σε αριθμούς σε γκολ. Σε 7 αγωνιστικές η Σμολέβιτσι έχει 3-7 συντελεστή γκολ, ενώ η Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ 6-7.

Σε όλα τους τα ματς στο πρωτάθλημα έχουν χαμηλό σκορ. Και αυτό ελπίζουμε να συνεχιστεί και στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Σμολέβιτσι-Ενερτζέτικ-BGU Μίνσκ (16:00): Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με το ημίχρονο του αγώνα. Οι δύο ομάδες να μείνουν στο 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά του ματς.

Το Χ στο ημίχρονο δίνει στη Stoiximan 1,91, ενώ το under 0,5 γκολ είναι στο 2,37. Καλές αποδόσεις και είναι οι βασικές μας επιλογές στα προγνωστικά στοιχήματος της αναμέτρησης στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας.

Από εκεί και πέρα, το under 2,5 στον αγώνα δίνει μικρή απόδοση, αφού το έχουν στο 1,53. Οπότε όποιος θέλει ας μείνει στις επιλογές του πρώτου ημιχρόνου του παιχνιδιού.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ