Τορίνο-Πάρμα: Ιταλική δυάδα με… μπόμπα!

Τορίνο-Πάρμα: Ιταλική δυάδα με… μπόμπα!

Τορίνο-Πάρμα (20:30): Αρχίζει και η Seria A και ο Δημήτρης Μαργωμένος προβλέπει…

ΤορίνοΠάρμα (20:30): Τα έχουμε πει όσο περνούν οι ημέρες αρχίζουν και τα μεγάλα πρωταθλήματα. Ήρθε και η στιγμή της Ιταλίας και συγκεκριμένα της Serie A. Εκεί όπου έχουμε σέντρα.

Νωρίτερα στην Ιταλία είχαμε τους αγώνες Κυπέλλου, αλλά τώρα που τελείωσε, το πήρε η Νάπολι, παίρνει σειρά και το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της χώρας.

Έτσι και εμείς στηρίζουμε την Ιταλία και έχουμε προγνωστικά στοιχήματος για δύο αναμετρήσεις της ημέρας! Εμείς προτείνουμε, εσείς αποφασίζετε και παίζετε το στοίχημα που θέλετε.

ΤορίνοΠάρμα (20:30): Κάνουμε την αρχή μας με ένα δυνατό παιχνίδι της ημέρας. Η Τορίνο βρίσκεται στη 15η θέση και θέλει βαθμούς να αποφύγει τους μπελάδες, υποδέχεται την 9η Πάρμα.

Πάρμα η οποία δεν είναι και τόσο μακριά από τη θέση των προκριματικών του Europa League. Μαθηματικά έχει ελπίδες και θα το κυνηγήσει. Ιδιαίτερα τώρα που η Νάπολι που βρίσκεται σε αυτή τη θέση έχει ήδη κερδίσει τη θέση της στην Ευρώπη από την κατάκτηση του Κυπέλλου…

Τορίνο-Πάρμα (20:30): Τονίζουμε ξανά πως καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει δώσει κάποιο επίσημο ματς μετά την καραντίνα. Σήμερα αμφότερες κάνουν σέντρα.

Εμείς θα στηρίξουμε αρχικά το ειδικό στοίχημα, το οποίο είναι ισοπαλία σε ημίχρονο ή τελικό, κάτι που το βρίσκουμε στη Stoiximan στο 1,70 και θεωρούμε καλό ποντάρισμα.

Τορίνο-Πάρμα (20:30): Από εκεί και πέρα, ως δεύτερη επιλογή πάμε με την έκπληξη του αγώνα. Δεν βλέπουν και τόσο νίκη της Πάρμα οι εταιρείες για αυτό και το «διπλό» το δίνουν στο 3,50 και εμείς το προτείνουμε…

ΒερόναΚάλιαρι (22:45): Πάμε στοίχημα με Serie A και συνεχίζουμε στην ίδια χώρα και διοργάνωση. Ό,τι ίσχυε μαθηματικά για την Πάρμα ισχύει και για τη Βερόνα. Είναι κοντά στη θέση της Ευρώπης και το κυνηγάει.

Η Βερόνα δεν έχει και την τέλεια επίθεση, αλλά έχει καλή άμυνα με συντελεστή 29-26. Το ακριβώς αντίθετο έχει η Κάλιαρι. Καλή επίθεση, κακή όμως άμυνα με γκολ 41-40.

Βερόνα-Κάλιαρι (22:45): Στηρίζουμε σε αυτό το ματς τους γηπεδούχους, αλλά και τους φιλοξενούμενους και αυτό που περιμένουμε είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Στο 1,83 πληρώνει αυτή η επιλογή και την προτιμάμε…

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ