Τενερίφη-Μπιλμπάο: Από νωρίς παρέα με Γιώργο Μπόγρη

Τενερίφη-Μπιλμπάο: Από νωρίς παρέα με Γιώργο Μπόγρη

Ο Τόλης Λεούσης γράφει για το Τενερίφη-Μπιλμπάο και το Μπανταλόνα-Μάλαγα και τζογάρει με δυάδα από το ισπανικό πρωτάθλημα που γίνεται στη Βαλένθια.

Τενερίφη-Μπιλμπάο (16:30): Λες και δεν μας θέλει καθόλου τις τελευταίες ημέρες. Μου στράβωσε τρελά το χθεσινό κουπόνι και oφείλω να βρω τα πατήματα μου και να επιστρέψω όπως με έχετε συνηθίσει. Το γερμανικό πρωτάθλημα χθες μας κατέστρεψε Οπότε σήμερα θα ασχοληθώ με την Ισπανία μήπως και ρεφάρω. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι σταθερά στην παρέα σας και όλα τα παιδιά μέσα από το Stoiximaview προσπαθούμε να σας πάμε στο ταμείο.

Τενερίφη-Μπιλμπάο (16:30): Πρώτο παιχνίδι λοιπόν αυτό με την ομάδα του Γιώργου Μπόγρη. Η Μπιλμπάο με απογοήτευσε στο προηγούμενο παιχνίδι της Ενώ η Τενερίφη διαθέτει ένα αξιόλογο ρόστερ που είναι ικανό να έχει θετικά αποτελέσματα σε αυτό το Final 12 που λαμβάνει χώρα στην Βαλένθια. Ήρθε η ώρα για να σπάσει το ρόδι η Τενερίφη. Άκρως λογική χαμηλή απόδοση στον άσο αφού οι τυπικά γηπεδούχοι είναι ανώτεροι στο παρκέ και θεωρώ πως δεν αξίζει να στραφούμε στο στοίχημα μας εκεί.

Τέλεια όμως είναι η επιλογή για το 1ημ/1τελ το οποίο το βρίσκουμε στη Stoiximan στο 1,63. Είναι ιντριγκαδόρικη και από μόνη της ως απόδοση και πιστεύω πως αξίζει και με το παραπάνω.

Μπανταλόνα-Μάλαγα (19:30): Να δούμε τι θα συμβεί τώρα και σε αυτό το ματς. Θεωρώ ότι η Μπανταλονα ότι είχε να κάνει το έκανε. Η Μάλαγα από την άλλη στο τελευταίο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έδειξε τα δόντια της. Ένα δυνατό σύνολο ικανό να κάνει ζημιά στον καθένα. Με περιφέρεια που αν πάρει μπρος μπορεί να διαλέξει το οτιδήποτε. Ελπίζω να μην με διαψεύσει γιατί έχω καιρό να την υποστηρίξω σε ένα κουπόνι μου. Μου αρέσει πολύ το 2ημ/2τελ πού το βρίσκουμε στο 1,73 από τη Stoiximan. Ώρα να πάμε στοίχημα  λοιπόν με μία δυάδα από το Ισπανικό πρωτάθλημα..

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ