Μια καλή απόδοση από την πρεμιέρα στη Δανία

Μια καλή απόδοση από την πρεμιέρα στη Δανία

Ο Βασίλης Μοιρώτσος δίνει τις προβλέψεις του για το πρώτο ματς του νέου πρωταθλήματος στη Δανία.

Ξεκινάει σήμερα το πρωτάθλημα Δανίας, με τη Μίντιλαντ και τη Ράντερς να δίνουν το πρώτο ματς της σεζόν. Παρασκευή βράδυ το παιχνίδι, λόγω του ευρωπαϊκού αγώνα που έχει την ερχόμενη εβδομάδα η Μίντιλαντ για τα προκριματικά του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Η «τρελή» καραμπόλα με Νάπολι, Ζεσούς και… Ολυμπιακό

Μια Μίντιλαντ η οποία πέρσι έχασε το πρωτάθλημα για τρεις βαθμούς και φέτος στοχεύει φυσικά στην επιστροφή της στην κορυφή. Έδειξε καλή εικόνα στα φιλικά και μια σχετική ετοιμότητα για την περίοδο στην οποία βρισκόμαστε.

Απέναντι στη Ράντερς έχει τον πρώτο λόγο, παρά το γεγονός πως πάντα οι πρεμιέρες είναι… περίεργες. Υπάρχει η πίεση και το άγχος, υπάρχει και το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Τρίτης που έρχεται για την ομάδα της Δανίας. Λογικό να είναι και εκεί το μυαλό.

Η προϊστορία μας δείχνει πως η Μίντιλαντ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απέναντι στη συγκεκριμένο αντίπαλο. Τέσσερις νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια τους.

Η Ράντερς πέρσι βγήκε έκτη, χάνοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο, κάτι που θέλει να κάνει τη φετινή σεζόν. Και εκείνη είχε καλή παρουσία στα φιλικά, έβγαλε μεγάλη επιθετικότητα. Η επιλογή μας από το ματς θα είναι στα γκολ.

Συνδυασμός με over 0,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και over 2,5 γκολ συνολικά μας δίνει μια απόδοση 1.85, η οποία δεν είναι καθόλου άσχημη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ