«Μάχη» στη Νορβηγία

«Μάχη» στη Νορβηγία

Οι σημερινές επιλογές για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας.

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης.

Σάββατο (09/07) σήμερα και το κουπονι στοιχηματος είναι πιο γεμάτο σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Πάμε να δούμε μια επιλογή που έρχεται από Νορβηγία.

Διαβάστε επίσης: Σοκ για τον Κλοπ: Έμαθε μετά τον τελικό ότι η οικογένεια του παγιδεύτηκε έξω από το «Σταντ Ντε Φρανς»

13η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με goal/goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*H Μπούντε/Γκλιμτ δεν έχει υποστεί ήττα από τη Σάρπσμποργκ στα πρόσφατα 10 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΜΠΟΥΝΤΕ/ΓΚΛΙΜΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 3-0 εντός έδρας της Κλάκσβικ, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόλις στο 11’ ο Μπονιφάσε σκόραρε για το 1-0 και ο ίδιος παίκτης στο 31’ έκανε το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 58’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ με εκτέλεση πέναλτι και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μπούντε/Γκλιμτ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στον επόμενο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιβλήθηκε εντός έδρας της Κλάκσβικ (3-0) από την Ισλανδία και ουσιαστικά είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο επιθετικός Μπονιφάσε ο οποίος σημείωσε και τα τρία τέρματα της ομάδας του. Η Μπούντε/Γκλιμτ έδωσε είναι σε καλή κατάσταση συνολικά, με αρνητική παρένθεση την ήττα από τη Οντ (3-2) για το πρωτάθλημα. Προβληματική αμυντική λειτουργία, την… αποτελείωσε στο φινάλε η λανθασμένη απόφαση του διαιτητή να δώσει πέναλτι στους γηπεδούχους. Όσον αφορά την αποστολή, οι Μόρτεν Κόνραντσεν και Φετ εξακολουθούν να είναι εκτός.

Μπούντε/Γκλιμτ Στατιστικά

*5/6 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*7/10 παιχνίδια τελευταία με over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 5/6 ματς εντός έδρας

ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 4-3 εντός έδρας, εναντίον της Σάντεφιορντ, για το πρωτάθλημα. Στο 8’ και στο 19’ ο Μάιγκορντ με σουτ και κεφαλιά αντίστοιχα έκανε το 2-0. Στο 21’ ο Τβέτερ μείωσε σε 2-1. Στο 39’ αποβλήθηκε ο κίπερ Νίλσεν για τους γηπεδούχους και στο 44’ ο Βέγα ισοφάρισε σε 2-2. Στο 54’ ο Σαλέτρος με πέναλτι το 3-2, στο 70’ ο Νγκουάλι με σουτ το 4-2. Στο 73’ ο Οφκίρ μείωσε για το τελικό σκορ.

Η Σάρπσμποργκ πανηγύρισε μια σπουδαία εντός έδρας νίκη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, ιδίως με τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν στο φινάλε του πρώτου μέρους. Επικράτησε της Σάντεφιορντ (4-3) ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες από το ημίχρονο. Νίκησε έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Η πορεία είναι ήδη πολύ καλή παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε με νέο τεχνικό τη σεζόν. Έχει την καλύτερη επίθεση της Eliteserien με 28 τέρματα. Τιμωρημένος ο Νίλσεν, τραυματίας ο Κρίστιανσεν, θα παίξει ο 18χρονος Έι κάτω από τα δοκάρια. Εκτός και ο αμυντικός Τόμασεν.

Σάρπσμποργκ Στατιστικά

*5/6 αναμετρήσεις με over 3.5 τέρματα

*7/10 ματς με goal/goal στην Eliteserien

*Σκοράρει σε 4/5 παιχνίδια εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Φαβορί βάσει αποδόσεων η Μπούντε/Γκλιμτ, όμως η Σάρπσμποργκ είναι επικίνδυνη μπροστά και δεν είναι τυχαίο ότι διατηρεί την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Θα προβάλουν αντίσταση οι φιλοξενούμενοι, επιλέγουμε ποντάρισμα στο διπλό +1.5 ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1.70.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ:

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ