Από 2,00 και πάνω…

Από 2,00 και πάνω…

Πληρώνουν τα γκολ σήμερα...

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Ουκ ολίγες φορές θα έχετε ακούσει την έκφραση «όλα μπαίνουν και όλα χάνονται», σε περιγραφές αγώνων. Όταν θέλεις να κλείσεις ένα στοίχημα, πάμε συνήθως στο όλα χάνονται για να σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι.

Όπως συνέβη χθες στην αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με την Μπαλκάνι, το οποίο ήταν και το πρώτο χρονικά παιχνίδι από τις χθεσινές επιλογές μας. Θέλαμε νίκη των Λιθουανών και αυτοί κέρδισαν, αλλά στην παράταση. Και έφτασαν εκεί, γιατί στο 84’ ο κύριος Ρέναν, που φοράει και το 10, αστόχησε από το ύψος του πέναλτι, με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο.

Διαβάστε επίσης: Ο Σίνγκλετον έμεινε ελεύθερος και… ιντριγκάρει τους «αιώνιους»

Πήρε το ριμπάουντ ο Ρέναν, σούταρε και κατάφερε να στείλει τη μπάλα, πάνω από το δοκάρι. Έμεινε το 0-0, χάσαμε εμείς το δελτίο γιατί στη συνέχεια και η Σέριφ κέρδισε και σκόραραν πανεύκολα και οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση της Βίκινγκουρ με την Μάλμε, σε ένα ματς που έληξε 3-3.

Και σήμερα η στήλη θα ασχοληθεί με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για παμε στοιχημα, έστω και αν τα παιχνίδια δεν προσφέρονται για πολλά πολλά. Μια τριάδα εντόπισα και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα εμφανιστεί κανένας Ρενάν να μας φουντώσει…

Κι Κλακσβίκ – Μπόντο Γκλιμτ
Δεν πρόκειται να αλλάξω το κείμενο σε σχέση με αυτό που σας έγραψα χθες. Και το λέω αυτό γιατί το ματς της Κλάκσβικ με την Μπόντο Γκλιμτ, αρχικά ήταν στο χθεσινό πρόγραμμα, εν τέλει θα διεξαχθεί σήμερα.

Ηυπόθεση πρόκριση έχει κριθεί. Οι Νορβηγοί, εκμεταλλεύθηκαν την έδρα τους και κέρδισαν με 3-0 το πρώτο παιχνίδι. Πάνε στα Νησιά Φερόε (και όχι στην Ισλανδία, όπως εκ παραδρομής έγραψα χθες) για να σφραγίσουν το εισιτήριο και πρέπει να συμβούν πράματα και θάματα για να μπλέξουν σε περιπέτειες.

Αυτό που θέλουμε στο συγκεκριμένο ματς είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ. Αφενός, η Μπόντο είναι ομάδα που δέχεται συχνά γκολ και αφετέρου, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 1η θέση του έστω και αδύναμου πρωταθλήματος. Πετυχαίνουν συχνά γκολ και εκτιμώ ότι το συνδυαστικό στοίχημα στο 2,00 έχει τύχη.

Σαχτιόρ Σ. – Μάριμπορ
Το ματς θα διεξαχθεί στην Τουρκία και όχι στην Λευκορωσία, για ευνόητους φυσικά λόγους. Μπορεί λοιπόν, οι τυπικά γηπεδούχοι να χάνουν αυτό το πλεονέκτημα, αλλά από την άλλη πήγαν στη Σλοβενία και πήραν το 0-0.

Η Μάριμπορ δεν έχει δείξει καλό πρόσωπο, ούτε στα φιλικά. Κέρδισε το πρώτο και ακολούθησαν μία ήττα και τρεις ισοπαλίες, όλες με γκολ (2-2, 1-1, 1-1). Η Σαχτιόρ έχει ρυθμό, μιας και το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη (στην 7η θέση την συναντάμε, μετά από 12 αγώνες) και γενικά είναι ομάδα που σκοράρει. Θα πάρω το 1Χ σε συνδυασμό με το να μπουν δύο τουλάχιστον γκολ στο ματς σε απόδοση 2,15.

Ντιναμό Μπατούνι – Σλόβαν Μπρατισλάβας
Στο πρώτο παιχνίδι η Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί τη δύναμη της έδρας και έμεινε στο 0-0. Τώρα πηγαίνει τη Γεωργία και ξέρει ότι αν δεν θέλει να αποκλειστεί, πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρει. Μπορεί να περάσει και χωρίς γκολ, αρκεί να μείνει το 0-0 και να φτάσει το παιχνίδι στα πέναλτι…

Από την άλλη, οι Γεωργιανοί έχουν μπροστά τους την ευκαιρία να εκμεταλλευθούν την έδρα τους και να συνεχίσουν το ταξίδι τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Βρίσκονται στην 1η θέση του πρωταθλήματος, στο οποίο κάνουν πλάκα και βαδίζουν ξανά για την κατάκτηση του τίτλου. Θα ρισκάρω με το goal/goal σε απόδοση 2,00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πηγή: Bethome

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ