Πιο πειστική με τον Κριστάντε

Πιο πειστική με τον Κριστάντε

Ποντάρισμα στο Μεξικό...

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης…

Επιστροφή για τη στήλη του Bethome.gr με νέα πρόταση για εσάς! Λιγότερες σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες οι αναμετρήσεις που υπάρχουν στο σημερινό κουπόνι, με τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα να προέρχονται από το Μεξικό.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Γουόλτερς!

Χουάρες – Κερέταρο Προγνωστικά

Αήττητη μετά από τις δυο πρώτες στροφές η Χουάρες, ερχόμενη από το διπλό επί της Τιχουάνα με 0-2. Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και με τον Φερνάντες να σκοράρει δις στο δεύτερο 45λεπτο, πήρε το θετικό αποτέλεσμα. Είχε προηγηθεί η “λευκή” ισοπαλία στην έδρα της Γουαδαλαχάρα.

Αντιθέτως, από δυο σερί ήττες έρχεται η Κερέταρο, κατά σειρά από Πατσούκα (2-0 εκτός) και Νεκάξα (1-2 εντός). Κόντρα στην τελευταία, παρότι είχε αρκετές ευκαιρίες, δεν τις εκμεταλλεύτηκε όπως θα έπρεπε, για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, αν και ισοφάρισε προσωρινά με αυτογκόλ. Μαζί με τη Μασατλάν είναι οι μοναδικές που δεν έχουν βαθμολογηθεί ακόμη.

Αρκετά θετικό το πρόσωπο που δείχνει η Χουάρες στο τρέχον πρωτάθλημα, με τον Κριστάντε να τη μεταμορφώνει προς το καλύτερο με την έλευση του. Μας πείθει περισσότερο από την Κερέταρο, οπότε και δικαίως είναι το φαβορί. Επιλογή μας είναι ο Άσσοςσε απόδοση 2.37 από τη bwin gr.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

05:05 Χουάρες – Κερέταρο: Άσσος (2.37 @bwin)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ