Ομάδες έδρας και οι δύο

Ομάδες έδρας και οι δύο

Η δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας παίζει μπάλα...

Γράφει ο Κώστας Σφήκας…

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Δεν μας βγήκε το χθεσινό ρίσκο, δυστυχώς έπεσα τελείως έξω στις εκτιμήσεις μου για τα δύο παιχνίδια του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Πάμε να δούμε τη σημερινή μου επιλογή.

Απόψε θα ασχοληθώ με ένα παιχνίδι από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, εκεί που το πρωτάθλημα έχει μπει πλέον στον δεύτερο του γύρο.

Τομπένσε – Σαμπάιο Κορέα Προγνωστικά

Σε αυτή την αναμέτρηση έχουμε δύο ομάδες που έχουν δείξει φέτος πώς βασίζονται πάρα πολύ στην έδρα τους! Βαθμολογικά είναι σχεδόν μαζί, ένα βαθμό ψηλότερα η Τομπένσε, στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, δηλαδή είναι σχετικά καλές ομάδες. Και παρόλο που οι γηπεδούχοι δεν παίζουν στη φυσική τους έδρα, ούτε καν στην πόλη τους, έχουν κάνει «φρούριο» το γήπεδο που χρησιμοποιούν ως έδρα!

Είναι αήττητοι εκεί στο εθνικό πρωτάθλημα, ενώ μετά από 4/4 ισοπαλίες στα πρώτα παιχνίδια τους, έχουν 5/6 νίκες στα επόμενα! Από την άλλη μεριά η Σαμπάιο Κορέα «χάνεται» όταν απομακρύνεται από την πόλη της! Εχει να κερδίσει εκτός από τις 2 Μαρτίου, έχει παίξει 16 αγώνες από τότε, με 10 ήττες, οι οκτώ στα 10 παιχνίδια της για το εθνικό πρωτάθλημα! Με αυτά τα δεδομένα και ειδικά στην τιμή που προσφέρεται, νομίζω πώς αξίζει κάποιος να ποντάρει στον άσο στο 2,35 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

03:30 Τομπένσε – Σαμπάιο Κορέα (2,35 @ Fonbet)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ