Με «όπλο» και την παράδοση

Με «όπλο» και την παράδοση

Οι σημερινές επιλογές.

Γράφει ο Κώστας Σφήκας

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Μόνο ο ένας από τους δύο άσους που πρότεινα χθες επιβεβαιώθηκε, αλλά ήταν τέτοια η απόδοση που το κέρδος ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Και επειδή δικαιώθηκα από την Β’ Βραζιλίας, με αυτήν θα ασχοληθώ και σήμερα, όπου διεξάγονται τρεις αγώνες για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής.

Διαβάστε επίσης: Χωρίς τέσσερις παίκτες «πέταξε» για Μαδρίτη η Εθνική

Ναούτικο – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας Προγνωστικά

Η Ναούτικο έχει έξι συνεχόμενες ήττες, χρειάζεται σίγουρα πολύ περισσότερο τη νίκη από την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, αλλά το θέμα δεν είναι τι θέλει, είναι το τι μπορεί! Η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας έχει μόνο δύο ήττες, από Κρουζέιρο και Βάσκο Ντα Γκάμα, στα 15 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, με έξι νίκες σε αυτό το διάστημα. Και στο συγκεκριμένο γήπεδο έχει πολύ καλή παράδοση, αφού τελευταία φορά έχασε το 2006, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες από τότε. Απλά επειδή το επιτρέπει το σετ αποδόσεων, μπορούμε να πάρουμε και την κάλυψη της επιστροφής πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας. Το διπλό με DNB της Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας στο 2,10 στην Fonbet.

Κρισιούμα – Γκουαρανί Προγνωστικά

Η Κρισιούμα παίζει παράλληλα σε δύο πρωταθλήματα αυτή την εποχή, στο πολιτειακό και στο εθνικό, αλλά δείχνει να την βολεύει, αφού είναι αήττητη εδώ και οκτώ αγώνες, με πέντε νίκες. Από την άλλη μεριά η Γκουαρανί σκοράρει πολύ δύσκολα, έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας μαζί με άλλες δύο ομάδες, ενώ μακριά από την έδρα της έχει κερδίσει μόνο την Νοβοριζοντίνο! Ο άσος της Κρισιούμα στο 2,03 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

01:00 Ναούτικο – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας 2 (DNB) (2,10 @ Fonbet)

03:30 Κρισιούμα – Γκουαρανί 1 (2,03 @ Fonbet)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ