Γκολ στο Σούπερ Καπ, ματσάρα στο Λιμπερταδόρες!

Γκολ στο Σούπερ Καπ, ματσάρα στο Λιμπερταδόρες!

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τo Uefa Super Cup και τα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες!

Ρεάλ Μαδρίτης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00): Ρεάλ Μαδρίτης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00): Στη Φινλανδία, στο Ελσίνκι, διεξάγεται ο φετινός τελικός του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. Υπάρχει φαβορί και στο στοίχημα, αλλά πάμε με σύνεση να δούμε τι καλό μπορούμε να βρούμε. Η κάτοχος του Champions League αντιμετωπίζει την κάτοχο του Europa League και περιμένουμε να δούμε δυνατό παιχνίδι.

Δυόμιση μήνες μετά τη μαγική βραδιά στο Παρίσι και το 1-0 επί της Λίβερπουλ, η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στη νέα σεζόν με την προσμονή να σηκώσει άλλη μία κούπα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν. Δεν έχει κάνει πολλές προσθήκες, μόνο τον Ρούντιγκερ στην άμυνα και τον Τσουαμενί στα χαφ. Και δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές της η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή εκτός έδρας την Αλμερία.

Διαβάστε επίσης: Τα «εννιάρια» θα είναι παντοτινά

Δείτε εδώ τα Ειδικά Στοιχήματα La Liga

Σε αντίθεση με τη Ρεάλ, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει δώσει ήδη δύο επίσημα παιχνίδια. Ένα για το Κύπελλο, όπου πήγε καλά, το 4-0 εκτός με το Μαγδεμβούργο, ένα για το πρωτάθλημα, όπου πήγε άσχημα, το βαρύ 6-1 από την Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα, στο ημίχρονο έχανε ήδη 5-0! Συνεχίζει για δεύτερη σεζόν με τον Όλιβερ Γκλάσνερ στον πάγκο, αλλά φέτος έχει τελείως ανανεωμένο ρόστερ. Και είναι πιθανό να χάσει και τον καλύτερό της παίκτη, τον Κόστιτς. Πέρσι, κατάφερε να τον κρατήσει με μεγάλο ζόρι, φέτος φαντάζει δύσκολο. Δεν παίζει απόψε, πλησιάζει στη Γιουβέντους! Γιάκιτς, Γκέτσε, Χάουγκε, Αλάριο και Μουανί τη δυναμώνουν από τη μέση και μπροστά.

Ρεάλ Μαδρίτης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00): Περιμένω να γίνει δυνατό ματς. Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εκτιμώ ότι θα είναι ανταγωνιστική η Άιντραχτ Φρανφκούρτης. Αν όχι σε όλο το ματς, κάτι που φαντάζει δύσκολο, έστω σε ένα μέρος του. Πάμε στοίχημα με το G/G στο 1.80 (winmasters).

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Παλμέιρας – Ατλέτικο Μινέιρο (03:30): Όλα για την πρόκριση τα δίνουν. Η νικήτρια, συνεχίζει στα ημιτελικά του Λιμπερταδόρες. Μία εβδομάδα πριν, στην έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο είχαν μείνει στο 2-2. Σε παιχνίδι για γερά νεύρα που «μίλησε» η κλάση του Γκουστάβο Σκάρπα! Στο στοίχημα, στο παιχνίδι δίνεται ένα βήμα πιο μπροστά η Παλμέιρας (1.81) και ισχυρό φαβορί για την πρόκριση (1.41). Για την ιστορία, στο πρωτάθλημα, στις αρχές Ιουνίου, με γηπεδούχο την Παλμέιρας, είχαν μείνει στο 0-0. Να σημειωθεί πως δεν υφίσταται ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και μετά το 90λεπτο έχουμε πέναλτι.

Και πάνω που λες ότι της «στράβωσε» το παιχνίδι, βρήκε τρόπο να διορθώσει την κατάσταση. Τι έκανε η Παλμέιρας; Βρήκε πρώτη γκολ, στο 40’, με τον Πικέρεζ, αλλά ακυρώθηκε. Στο 45+1’, βρέθηκε πίσω στο σκορ με το πέναλτι του Χουλκ και στο 47’ έβαλε αυτογκόλ για το 2-0 με τον Κερκέιρα. Η ποιότητα, όμως, που έχει ως ομάδα, αλλά ως ατομικές μονάδες έκανε τη διαφορά. Και τη διαφορά εδώ την έκανε ο Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος ακούγεται για τον Ολυμπιακό: Στο 59’ εκτέλεσε φάουλ στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κερκέιρα μείωσε σε 2-1, στο 92’ εκτέλεσε το κόρνερ από το οποίο ήρθε το 2-2 από τον Ντανίλο. Στο πρωτάθλημα, μετράει 5 σερί νίκες που την έχουν φέρει στην κορυφή και στο +5 (από την Κορίνθιανς).

Δείτε εδώ τα Ειδικά Στοιχήματα Πρέμιερ Λγκ

Η Ατλέτικο Μινέιρο δεν είναι στα καλύτερά της. Και μετά το 2-2 με την Παλμέιρας, έχασε 3-2 εντός από την Ατλέτικο Παραναένσε. Μαντέψτε: Με ανατροπή! Όπως με ανατροπή είχε χάσει και πριν τέσσερα ματς από την Κορίνθιανς με 2-1. Τυχαίο; Μπορεί! Όπως και να ‘χει, δεν αναιρεί ότι την επηρεάζει ψυχολογικά. Τελευταία νίκη είναι το 1-0 επί της Μποταφόγκο, στις 18 Ιουλίου. Σπατάλησε τεράστια ευκαιρία στον πρώτο αγώνα και τώρα θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι. Ή να παίξει την τέλεια άμυνα.

Παλμέιρας – Ατλέτικο Μινέιρο (03:30): Θα ποντάρω στη φόρμα της Παλμέιρας. Είναι ανεβασμένη, έχει καλή ψυχολογία. Εκεί στηριζόμαστε. Πάμε στοίχημα με το Over 1,5 γκολ Παλμέιρας στο εξαιρετικό 2.01 (winmasters). Δεν έχει κακή ομάδα η Ατλέτικο Μινέιρο, απλά δεν είναι σε καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα και δέχεται εύκολα γκολ.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ