Ελλάδα για πρωτιά

Ελλάδα για πρωτιά

Η Ελλάδα απόψε (21:00) υποδέχεται την Τουρκία για την 3η αγωνιστική του Τουρνουά Ακρόπολις

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Καλημέρα σας. Οι δοκιμές που έκανε ο κόουτς Αταμάν, στον αγώνα της Τουρκίας με την Πολωνία στέρησαν από την ομάδα του το θετικό αποτέλεσμα και δε μας επέτρεψαν να πάμε στο ταμείο στο παμε στοιχημαπαρά την ευκολία με την οποία επιβεβαιώθηκε το Over 166,5 πόντοι. Άλλωστε, για αυτό είναι τα φιλικά, για δοκιμές, και για αυτό φωνάζουμε για μικρά πονταρίσματα.

Ελλάδα – Τουρκία / Ελλάδα & Over 168,5 πόντοι (2,35)

Στην τελευταία ημέρα του Τουρνουά «Ακρόπολις» θα ασχοληθούμε με το μεγάλο παιχνίδι, που θα κρίνει και το ποια ομάδα θα το κατακτήσει.

Δες εδώ το προγραμμα eurobasket 2022

Ελλάδα – Τουρκία Προγνωστικά

Με εξαιρετική άμυνα στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και τον Κώστα Σλούκα να βρίσκει τα πατήματά του, η Εθνική επιβλήθηκε και της Γεωργίας, με 80-67. Σημαντικές λύσεις, εν τη απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ απόψε, πρόσφεραν και οι Ντόρσι, Λούντζης και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ένα καλάθι του Μπαλτσερόφσκι, λίγο πριν από το φινάλε, ένα άστοχο σουτ του Σενγκούν και ένα εύστοχο, αλλά εκπρόθεσμο, από τον Κορκμάζ έγραψαν την ιστορία στην ήττα της Τουρκίας από την Πολωνία με 87-86, με τους γείτονές μας να έχουν για πρώτο σκόρερ τον Οσμάν.

Στο τελευταίο χρονικά ματς του τουρνουά θα κρατήσουμε την επικράτηση της ελληνικής ομάδας μαζί με το Over 168,5 πόντοι, στο 2,35 στο stoiximan app. Η επίσημη αγαπημένη έχει την ποιότητα για να κλείσει την προετοιμασία της με νίκη, σε μία αναμέτρηση που θα έχει καλό ρυθμό.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Ελλάδα – Τουρκία / Ελλάδα & Over 168,5 πόντοι (2.35 @ Stoiximan)

Ελλάδα – Τουρκία / Ελλάδα & Over 168,5 πόντοι (2,35)
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ