Σε φόρμα η Φενέρ, βγάζει… γούστα η Τβέντε

Σε φόρμα η Φενέρ, βγάζει… γούστα η Τβέντε

Ο Βασίλης Μοιρώτσος δίνει τις στοιχηματικές του προβλέψεις από τα σημερινά ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ευρωπαϊκή βραδιά σήμερα και υπάρχουν παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον για να ασχοληθούμε στοιχηματικά. Το ματς του Ολυμπιακού σίγουρα θα προσεγγίσει εδώ στην Ελλάδα αρκετό ποντάρισμα, καλό θα είναι όμως να είμαστε προσεκτικοί. Είναι ένα ερωτηματικό και η παρουσία των «ερυθρόλευκων», αλλά και το πώς θα παρουσιαστεί ο Απόλλων Λεμεσού που έχει νέο προπονητή.

Δύο παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το σημερινό κουπόνι, το πρώτο έρχεται από τα Playoffs του Europa League. Στη Βιέννη η Αούστρια φιλοξενεί τη Φενέρμπαχτσε, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έξι γκολ έβαλε πριν από λίγες μέρες στο πρωτάθλημα η τουρκική ομάδα, 6-0 στην έδρα της Κασίμπασα, δείχνοντας σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Από την άλλη η Αούστρια Βιέννης έχει πολύ κακές εμφανίσεις, μόλις μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, δείχνει πολλά αμυντικά προβλήματα. Δύσκολα να κρατήσει τη Φενέρ στο «μηδέν», νομίζω ότι η απόδοση που δίνεται στο «διπλό» έχει πολύ μεγάλη αξία. Στο 2.07 η νίκη της Φενέρ, θα είναι η μία μας επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Η ταχυδύναμη της Νις & οι τρύπες σε Βιέννη, Φλωρεντία

Δεύτερο παιχνίδι αυτό για τα Playoffs του Europa Conference League μεταξύ της Φιορεντίνα και της Τβέντε. Αήττητοι έως τώρα οι Ολλανδοί σε όλα τα ματς που έχουν δώσει, βγάζουν επιθετικό πρόσωπο και παίζουν πολύ ανοιχτό ποδόσφαιρο. Κέρδισε τη Σαλερνιτάνα με το ζόρι και με ένα αυτογκόλ στο 95’ η Φιορεντίνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 3-2, δείχνοντας αρκετά αμυντικά κενά.

Μπορούν να βρουν γκολ οι Ολλανδοί στην Ιταλία, θα επιλέξουμε το αμφίσκορο σε απόδοση 1.75.

Η πρόταση

Αούστρια Βιέννης – Φενέρμπαχτσε 2 – 2.07

Φιορεντίνα – Τβέντε Goal/Goal – 1.75

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ