To φιλόξενο Βίγκο & το σχήμα του Αλμέιδα

To φιλόξενο Βίγκο & το σχήμα του Αλμέιδα

Μπόλικη αγωνιστική δράση στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Υπέροχο ορεκτικό το κουπόνι της Παρασκευής, η στήλη μας έκανε ένα ωραιότατο 3/3 για έναν απολογισμό ημέρας στις +94.4 μονάδες. Μας δικαίωσε η Ράγιο στο Κορνεγιά παρότι της στράβωσε νωρίς το ματς, πληρωθήκαμε ξεκούραστα το 2 DNB. Αρκετά εύκολα βγήκε και το Over 2.5 (ομαδικό) της Λυών, μας άργησαν αλλά το έβγαλαν το Over 2.5 και οι Πολωνοί στη Βαρσοβία. Μπαίνουμε λοιπόν με ανεβασμένη ψυχολογία κι ενισχυμένο κεφάλαιο σε ένα πολύ “ζουμερό” Σαββατοκύριακο. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτο δυνατό σημείο για σήμερα από την 2η αγωνιστική της La Liga και το Βίγκο, το οποίο αποδεικνύεται τρομερά φιλόξενο για τη “βασίλισσα” τα τελευταία χρόνια. Πέρασε με διπλό η Ρεάλ και στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της εκεί, όλες συνδυάστηκαν με G/G, ενώ από το 2015 και μετά έχει ρεκόρ 5-2-0 με 27 γκολ ενεργητικό!

Ορεξάτη μπήκε στη νέα σεζόν η ομάδα του Αντσελότι, με την αύρα των ανοιξιάτικων τίτλων, πήρε εύκολα το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με την Άιντραχτ και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πέρασε το τεστ στην Αλμερία. Παρότι της στράβωσε νωρίς το ματς, είχε τις λύσεις να το γυρίσει. Παρήγαγε πολλές ευκαιρίες απέναντι σε κλειστή άμυνα, απείλησε με πολλούς τρόπους, έδειξε ισχυρή και στις στατικές φάσεις. Θα την στηρίξουμε να κάνει το 2/2 απόψε, ποιοτικά προφανώς δεν μπορεί να συγκριθεί με τη Θέλτα, η άμυνα των γηπεδούχων δεν έχει τα στοιχεία να περιορίσει την ανάπτυξη της “βασίλισσας”. Θα ακολουθήσουμε και την παράδοση ποντάροντας στο 2 & Over 2.5 στο πολύ αξιόλογο 2.60.

Κρίσταλ Πάλας – Άστον Βίλα

Δεύτερη δυνατή επιλογή από την Πρέμιερ Λιγκ και το “Σέλχαστ Παρκ”. Η Κρίσταλ Πάλας έβγαλε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ήταν ιδιατέρως ανταγωνιστική εντός με την Άρσεναλ και κυρίως στο Άνφιλντ τη Δευτέρα. Παρουσιάζει τις σωστές εντάσεις στο ξεκίνημα της σεζόν η ομάδα του Βιεϊρά και μοιάζει πιο ταχυδυναμική από την Άστον Βίλα. Το ποντάρισμά μας θα στηριχθεί περισσότερο στην κόντρα της ομάδα του Τζέραρντ, η οποία δεν άρεσε σε κανένα από τα δύο πρώτα παιχνίδια της, απέναντι σε χαμηλού βεληνεκούς ομάδες. Κάκιστη στην πρεμιέρα, έχασε εύκολα από την Μπόρνμουθ (2-0) και το περασμένο Σάββατο υπέφερε για να υπερασπιστεί το 2-0 επί της θλιβερής Έβερτον στο τέλος. Επιλογή το 1Χ & Over 1.5 σε απόδοση 2.02.

Λαμια – ΑΕΚ

Άνοιξε η αυλαία και στην ελληνική Super League από χθες με ένα χορταστικό παιχνίδι στο Βόλο. 120 χιλιόμετρα νοτιότερα σήμερα κάνει αποκαλυπτήρια η ΑΕΚ του Αλμέιδα, στην οποία έχουν δημιουργηθεί πολύ υψηλές φιλοδοξίες, λόγω των ποιοτικών μεταγραφών στη μεσαία γραμμή και στην καλή της εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας. Το έργο της πρεμιέρας για την Ένωση κρίνεται πολύ βατό, απέναντι σε έναν αντίπαλο που του έχει πάρει τον αέρα και θα παίξει με αρκετές απουσίες λόγω Covid. Αρκετά πιθανό το διπλό, αλλά η στοιχηματική αξία προκύπτει στα γκολ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Αλμέιδα θα κατεβάσει ένα σχήμα με τριάδα στα στόπερ τους παλιούς Χατζισαφί, Τζαβέλλα, Μήτογλου που δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη και ως full backs του Τζούμπερ, Άμραμπατ, που είναι πολύ επιθετικοί και δε φημίζονται για τις επιστροφές τους, άρα θα υπάρξουν χώροι για τα εξτρέμ των γηπεδούχων, ώστε να συμβάλλουν στο σκορ. Θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.21.

Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία

Μάχη ευρωπαίων στο Βερολίνο και το ζευγάρωμα “μυρίζει” σκορ & θέαμα. Γεμάτα σε ρυθμό και γκολ τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν για τη Λειψία, η οποία δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης και μπορεί να γίνει ακόμα πιο ανυπόμονη απέναντι στην Ουνιόν, η οποία με την σειρά της παίζει εξαιρετικά στην κόντρα. Προβλέπουμε γρήγορο τέμπο και πολλές επικίνδυνες καταστάσεις, ποντάρουμε ότι θα συνεχιστεί το σερί των τεσσάρων combo που τρέχουν στα μεταξύ τους τις δύο τελευταίες σεζόν. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.22.

Τσάβες – Βιζέλα

Ποντάρισμα στα γκολ θα κάνουμε και στην Πορτογαλία, όπου τρέχει η 3η αγωνιστική της Primeira Liga. Εντυπωσιακή η εικόνα της Τσάβες στη Μαδέιρα τη Δευτέρα, είχε ταχύτητα και φαντασία στην ανάπτυξή της, έφτιαξε πολλές μεγάλες φάσεις στην ανατροπή επί της Μαρίτιμο. Δεν πτοήθηκε από το κόντρα γκολ και το χαμένο της πέναλτι, συνέχισε να πιέζει και να απειλεί, φανέρωσε και δυνατό χαρακτήρα για νεοφερμένη στην κατηγορία ομάδα μετά από εντός έδρας ήττα πρεμιέρας. Η Βιζέλα επιβεβαίωσε ότι ανεβαίνει επίπεδο φέτος παρότι δεν πήρε κάτι από το ματς με την Πόρτο, λυγίζοντας στο 90′ όταν φορτώθηκε η περιοχή της από τα μεγάλα κορμιά των “δράκων”. Πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, με ξεκάθαρους ρόλους, που παίζει γρήγορα και αποφασιστικά στις επιθετικές της μεταβάσεις. Με αυτοπεποίθηση και οι δύο ομάδες, προβλέπουμε σκοράρισμα εκατέρωθεν, αξιόλογο το 1.95 που κυκλοφορεί στο Goal/Goal.

To παρολί

Πάμε να φτιάξουμε και το παραδοσιακό σαββατικάτικο παρολί, με τριάδα επιλογών (5.85) από Γερμανία, Ιταλία και Πορτογαλία.

Πρώτο σημείο το Over 2.5 (1.74) στο Στουτγκάρδη – Φράιμπουργκ. Πλούσια σε θεάμα τα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν για την Στουτγκάρδη, το προηγούμενο Σάββατο έχασε στο 95′ το διπλό στη Βρέμη (2-2), ενώ στην πρεμιέρα το τελικό 1-1 με τη Λειψία ήταν πολύ φτωχό για τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στις δύο περιοχές. Η Φράιμπουργκ ήταν εντυπωσιακή στο 0-4 της πρεμιέρας στο Άουγκσμπουργκ και την προηγούμενη Παρασκευή κρατούσε στα χέρια της μεγάλη νίκη επί της Ντόρτμουντ, μέχρι να κάνει το τραγικό λάθος ο κίπερ της για να αλλάξει άρδην το μομέντουμ και να ηττηθεί εντέλει 1-3. Σύμμαχος στα γκολ και η παράδοση, τα πέντε τελευταία μεταξύ τους στην Στουγκάρδη για την Bundesliga πήγαν ψηλά σε σκορ.

Δεύτερο σημείο το Over 2.5 (1.89) στο Τορίνο – Λάτσιο. Πλούσια σε φάσεις και γκολ οι πρεμιέρες και των δύο ομάδων στην Serie A, η Τορίνο διέψευσε τους book κερδίζοντας μέσα στην έδρα της φιλόδοξης νεοφώτιστης Μόντσα, χάνοντας δυνατές ευκαιρίες για πολύ μεγαλύτερο σκορ από το τελικό 1-2. Καλή η εικόνα της Λάτσιο στο δεύτερο ημίχρονο με την Μπολόνια, δημιούργησε πολλές φάσεις απέναντι σε κλειστή άμυνα και γύρισε δικαίως το ματς, θα πάει με καλή ψυχολογία, αλλά και σταθερά προβληματικές αμυντικές μεταβάσεις στο βορρά.

Τρίτο και τελευταίο σημείο το Goal/Goal (1.80) στο Πόρτο – Σπόρτινγκ. Πολύ νωρίς στην σεζόν το σπουδαίο ντέρμπι για να δούμε ιδιαίτερη σκοπιμότητα, άλλωστε δεν το συνηθίζουν στα τελευταία μεταξύ τους. Στις 9/12 πρόσφατες συναντήσεις τους επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο και δεν έχει αλλάξει κάτι ιδιαίτερο στις δύο ομάδες για να πάμε κόντρα στην τάση τους. Πολύ επιθετική στο “Ντραγκάο” η νταμπλούχος Πόρτο, αρέσκεται στην πίεση ψηλά, πάντα σκοράρει μπροστά στο κοινό της. Με καλό επιθετικό ρυθμό μπήκε στη νέα σεζόν η Σπόρτινγκ, σκόραρε από τρεις φορές στα δύο πρώτα παιχνίδια της, έχει “ζεστό” τον Γκονσάλβες και τρέχει εξαιρετικά στην κόντρα.

Η “μπόμπα”

Υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Τότεναμ απέναντι στη Γουλβς, στο ματς που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα της Premier League, δεν είναι ότι έβγαλε μάτια η ομάδα του Κόντε στα δύο πρώτα παιχνίδια της. Την Κυριακή πανηγύρισε έξαλλα μία ισοπαλία που δεν άξιζε ποτέ στο ντέρμπι με την Τσέλσι, έχασε κατά κράτος σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, εκτός από το σκορ στο ταμπλό. Η Γουλβς ήταν καλή στην πρεμιέρα, σκληρό το 2-1 στο “Έλαντ Ρόουντ”, όπου προηγήθηκε παίζοντας καλά την κόντρα, είχε αρκετές ευκαιρίες. Θα βρει χώρους να τρέξει και σήμερα, δεν θα πάμε με την “ολική” έκπληξη στο Λονδίνο, αφού μας ικανοποιεί το 4.80 στο να σκοράρουν πρώτοι οι “Λύκοι” στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 | Κρίσταλ Πάλας – Άστον Βίλα ➡ 1Χ & Over 1.5 (απόδοση 2.02)

19:30 | Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.22)

20:00 | Τσάβες – Βιζέλα ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.95)

21:30 | Λαμια – ΑΕΚ ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.21)

23:00 | Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης ➡ 2 & Over 2.5 (απόδοση 2.60)

Παρολί

16:30 | Στουτγκάρδη – Φράιμπουργκ ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.74)

19:30 | Τορίνο – Λάτσιο ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.89)

22:30 | Πόρτο – Σπόρτινγκ ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.78)

Χινάρι

18:30 | Σλασκ Βρότσλαβ – Κρακόβια  ➡ Χ (απόδοση 3.25)

“Μπόμπα”

14:30 | Τότεναμ – Γουλβς ➡ Γουλβς 1ο γκολ στο 1ο ημίχρονο (απόδοση 4.80)

Σκόρερς

16:30 | Στουτγκάρδη – Φράιμπουργκ ➡ Γκρέγκοριτς Anytime Σκόρερ (απόδοση 4.00)

19:15 | Χατάισπορ – Γκαζιαντέπ ➡ Μαξίμ Anytime Σκόρερ (απόδοση 3.15)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ