Με τα γκολ στο Φάληρο

Με τα γκολ στο Φάληρο

Πάμε να δούμε σήμερα τι έχουμε, για τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψουν και τα τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους των δυο μικρότερων ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Καλύτερα δεν θα μπορούσε να πάει το διήμερο. Πέντε επιλογές, όλες σωστές, τεράστιο το κέρδος στα στοιχημα προγνωστικα και συνεχίζουμε σήμερα με τις ρεβάνς στο Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ.

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ χθες έβαλε τις βάσεις επιβεβαίωσης του σημείου πολύ νωρίς ενώ στην Τουρκία το ματς κυλούσε ιδανικά σε όλο το πρώτο ημίχρονο ώστε να μην ανοίξει ο ρυθμός του. Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν θα βγαίνουν όλα τόσα εύκολα, όπως συνέβη αυτές τις δύο ημέρες.

Πάμε να δούμε σήμερα τι έχουμε, για τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψουν και τα τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους των δυο μικρότερων ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ολυμπιακός – Απόλλων Λεμεσού Προγνωστικά

Στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός χρειάζεται την πρώτη του νίκη σε ολόκληρη την σειρά των προκριματικών αυτού του καλοκαιριού, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους. Στο πρώτο ματς, από το 20λεπτο και έπειτα ήταν αρκετά καλός. Μέχρι το 65′ οπότε και αντικαταστάθηκε ο Χουάνγκ, ο Ολυμπιακός λειτούργησε καλά, έβγαλε φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία και θα μπορούσε πολύ άνετα να έχει πάρει τη νίκη.

Σήμερα θα είναι ένα διαφορετικού τύπου παιχνίδι αφού ο Απόλλων λογικά θα δώσει χώρο και μπάλα στον Ολυμπιακό,  ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια διαφορετική ανασταλτική λειτουργία. Δεν πιστεύω ότι οι Κύπριοι βέβαια θα υψώσουν τείχος μπροστά στους ερυθρόλευκους οπότε περιμένω κάποια στιγμή να βγουν και αυτοί μπροστά.

Ο Απόλλων στο Ισραήλ κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα δεν είχε καταφέρει να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του, με αποτέλεσμα να μην απειλήσει. Ο Ολυμπιακός αμυντικά δεν έχει δείξει τόσο καλά δείγματα γραφής, οπότε δεν θα μου προκαλέσει και εντύπωση αν οι Κύπριοι βρουν δίχτυα. Επειδή μάλιστα θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι αυτό θα συμβεί, επιλέγω το Over 2,5 στην αναμέτρηση.

Σίλκεμποργκ – Ελσίνκι Προγνωστικά

Στην Δανία, έχουμε ένα παιχνίδι που μου δίνει καλό πάτημα σε combo bet. Η Σίλκεμποργκ υποδέχεται την Ελσίνκι και θα πάρω τον άσο με Over 1,5 γκολ. Το σκορ του πρώτου αγώνα υπέρ της Ελσίνκι αναγκάζει τους γηπεδούχους να βγάλουν στο χορτάρι όλα τα καλά χαρακτηριστικά τους στην επίθεση.

Η Σίλκεμποργκ είναι ομάδα που σκοράρει άνετα αλλά αυτό αντισταθμίζεται με την απειρία της στην Ευρώπη. Η Ελσίνκι είναι πιο  συμπαγής ομάδα και όπως κατάφερε να κρατήσει χαμηλά το σκορ στο πρώτο ματς, έτσι και τώρα θα επιδιώξει να πάει σε αργό τέμπο, ελέγχοντας πρώτα την ανασταλτική της λειτουργία.

Δεν θεωρώ ότι θα το καταφέρει όμως. Περιμένω ένα ματς στο 2-0, 2-1 και αυτό ποντάρω.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ολυμπιακός – Απόλλων Λεμεσού: Over 2,5 (1.95)Σίλκεμποργκ – Ελσίνκι: 1 & Over 1,5 (1.83)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ