Αρχίζει και ο Τσιτσιπάς στη Νέα Υόρκη

Αρχίζει και ο Τσιτσιπάς στη Νέα Υόρκη

O Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινά την προσπάθειά του στο US Open.

Γράφει ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου…

Έφτασε και για τον Έλληνα πρωταθλητή του τένις, η ώρα για τον πρώτο γύρο, ή αν προτιμάτε, το γύρο των 128, στο τέταρτο Major της χρονιάς, στο περίφημο US Open, με αντίπαλο που θεωρητικά είναι βατός, αλλά που θέλει κι αυτός την προσοχή του στα προγνωστικά τένις.

Στέφανος Τσιτσιπάς – Ντάνιελ Ελάχι Γκαλάν

Τσιτσιπάς εναντίον Ντάνιελ Ελάχι Γκαλάν, το νούμερο 94 του ATP Τουρ από την Κολομβία, χωρίς σπουδαίες διακρίσεις στην καριέρα του μέχρι πριν από δύο μήνες, όταν …τάραξε τα νερά του Wimbledon, τουλάχιστον στους πρώτους γύρους, φτάνοντας από τα προκριματικά στον τρίτο γύρο όπου τελικά έχασε από τον Μπράντον Νακασίμα σε στρέιτ σετ.

Όσον αφορά στο Flashing Meadows, αγωνίζεται στο κυρίως ταμπλό του περίφημου Αμερικανικού Γκραν Σλαμ για πρώτη φορά στην καριέρα του, μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες που πέτυχε στα προκριματικά και μάλιστα όλες σε στρέιτ σετ.

Ο Κολομβιανός τενίστας, αντίπαλος του Τσιτσιπά στο παιχνίδι που θα αρχίσει στις δύο τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος την Τρίτη, έχει πετύχει φέτος 7 νίκες σε 15 παιχνίδια στο τουρ, έχοντας κατακτήσει δύο minor τουρνουά στη Χιλή αλλά και στη Φλόριντα, στο Σαρασότα open.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας τενίστας, που έχει τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλον στο Τουρ, θέλει να διεκδικήσει το πρώτο του Major της χρονιάς και τον τρίτο τίτλο του συνολικά φέτος, μετά το Μόντε Κάρλο και την Μαγιόρκα, αλλά και τους τελικούς που είχε στο Ρότερνταμ και στη Ρώμη, αποτελέσματα που τον έχουν φέρει αυτή τη στιγμή στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Οι δύο τενίστες δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ μεταξύ τους, ενώ ο Τσιτσιπάς έρχεται από ένα καλό τουρνουά στο Σινσινάτι όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, για να χάσει εκεί από τον Μπόρνα Τσόριτς, ενώ δείχνει πως αρχίσει να αποδίδει και η συνεργασία του με τον πρώην τενίστα, Ελληνοαυστραλό Μαρκ Φιλιππούση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στοιχηματικά λοιπόν, ενδιαφέρον έχουν τα εξής:

Games under 31,5 (1,60)Νικητής και συνολικά games Τσιτσιπάς και under 31,5 (1,60)

Στέφανος Τσιτσιπάς άσοι over 10,5 (1,78)

Τσιτσιπάς ποσοστό πετυχημένου πρώτου service % over 62,5 (1,87)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ