Ορμητική στο «Ντούκο»

Ορμητική στο «Ντούκο»

Περιορισμένο το πρόγραμμα σήμερα με Αργεντινή και Πρέμιερ Λιγκ.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Μας άγχωσε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε η Άρσεναλ για να βγάλει το δυνατό σημείο της χθεσινής στήλης, είχε τις φάσεις να πληρώσει τον άσο & Over 2.5 από το ημίχρονο. Έβγαλε ξανά αντίδραση στα δύσκολα η ομάδα του Αρτέτα, μας χάρισε 9.45 μονάδες κέρδους για την Τετάρτη και δείχνει ότι είναι ικανή (τουλάχιστον) να επιστρέψει στο επόμενο Champions League. Νωρίτερα χάσαμε το Over 2.5 στο Μονπελιέ – Αζαξιό (2-0), ενώ έσπασε και το παρολί, με τη Μονακό να πουλάει τρέλα στους παίκτες στοιχήματος, να ξεφτιλίζεται από την Τρουά, λίγες μέρες μετά το “Χ” στο Παρίσι.

Κλείσαμε με θετική νότα έναν “πράσινο” Αύγουστο, τον καλύτερο μήνα του έτους για την στήλη μας, με 809 μονάδες κέρδους, για να φτάσουμε το συνολικό ταμείο του 2022 στις +1,848 μονάδες!

Περιορισμένο το πρόγραμμα σήμερα, πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε από Αργεντινή και Πρέμιερ Λιγκ.

Ουρακάν – Σεντράλ Κόρδοβα

Τα ξημερώματα ανοίγει το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στην LPF της Αργεντινής με το ματς στο “Ντούκο”. Η Ουρακάν είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της λίγκας, αήττητη στα πέντε τελευταία της (3-2-0) και με μόλις μία ήττα στα τελευταία 15, μία ήττα που δεν άξιζε. Ήταν εντυπωσιακή στα δύο πρόσφατα ματς μπροστά στο κοινό της, ορμητική, με πολλή δημιουργία. Εξέθεσε την Σαρμιέντο με 4-1, ενώ είχε τις φάσεις για ένα ανάλογο σκορ με τη Νιούελς (1-0). Το κλίμα στον οργανισμό είναι πολύ καλό, ο κόουτς Νταμπόβε έχει φτιάξει ένα δεμένο σύνολο με εντάση που διεκδικεί μία διεθνή θέση για το 2023, ενώ με νίκη σήμερα μειώνει στον πόντο από την κορυφή του τρέχοντος πρωταθλήματος.

Η Σεντράλ Κόρδοβα έχει παρουσιάσει βελτίωση με τον Μπάλμπο στον πάγκο, έκανε τρεις νίκες στα έξι τελευταία και παραμένει εκτός επικίνδυνης ζώνης στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού, αναμένεται όμως να δώσει μάχη επιβίωσης μέχρι τέλους. Προβληματική η αμυντική της συμπεριφορά στα δύο τελευταία ματς, έχασε πολύ εύκολα 3-0 από την Ρίβερ στο “Μονουμεντάλ” και το Σάββατο κόντεψε να χάσει στο Σαντιάγο ντελ Εστέρο από το “πτώμα” της Λανούς.

Θα στηρίξουμε ξανά το φορμάρισμα της “γκλόμπο”, προσφάτως έχει δείξει ότι μπορεί να κυριαρχήσει στο γήπεδό της και η άμυνα της Σεντράλ δεν εμπνέει ότι μπορεί να την περιορίσει ιδιαίτερα. Θα ανεβάσουμε την τιμή του άσου, συνδυάζοντάς τον με Over 1.5 για μία απόδοση στο 2.25. (Το combo το αγοράζουμε στην bet365η οποία μας προσφέρει πρώιμη πληρωμή σε ένα ενδεχόμενο 2-0).

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στην Πρέμιερ αντιθέτως κλείνει σήμερα το πρόγραμμα της 5ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής με το ματς στο King Power. Η Λέστερ είναι δίχως νίκη ακόμη στην σεζόν, το Σάββατο στο Λονδίνο έφτασε τις τρεις σερί ήττες, παρότι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα απέναντι στην Τσέλσι από το 28ο λεπτό. Σε κακή κατάσταση αμυντικά, 10 γκολ έφαγε σε τέσσερα παιχνίδια. Η Γιουνάιτεντ δεν ήταν καλή στο διπλό επί της Σαουθάμπτον (0-1), έπαιξε πολύ κυνικά μετά το προβάδισμά της και δείχνει ότι η ψυχολογία της είναι ακόμη πολύ εύθραυστη.

Έχει βελτιωθεί δραστικά στο αμυντικό κομμάτι με την περιθωριοποίηση των Μαγκουάρι, Σο, Φρεντ και την πιο συντηρητική προσέγγιση του Τεν Χάαγκ. Απόψε αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ως βασικός κι ο Κασεμίρο, ο οποίος σίγουρα δίνει μία μεγαλύτερη σιγουριά στην κυκλοφορία της μπάλας και κυρίως στις καλύψεις. Ο Ρότζερς γνωρίζει ότι για τη Λέστερ οι καλύτερες πιθανότητές της να πάρει αποτέλεσμα σήμερα είναι να παίξει κλειστά, περιμένοντας το λάθος της Γιουνάιτεντ στις μεταβάσεις. Ούτε ο Τεν Χάαγκ προβλέπουμε να ρισκάρει ιδιαίτερα, προσεχτικά θα το προσεγγίσει το παιχνίδι με βασικό γνώμονα να μην εκτεθεί πίσω. Με τις τιμές που κυκλοφορούν βρίσκουμε αξία στο Under 3 σε απόδοση 1.81.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ➡ Under 3 (απόδοση 1.81)

02:00 | Ουρακάν – Σεντράλ Κόρδοβα ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 2.25)

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | Under 3 @ 1.81
Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ