Χαώδης διαφορά συνοχής

Χαώδης διαφορά συνοχής

Κλείνουμε το ευρωπαϊκό τριήμερο σήμερα με προγνωστικά στοιχήματος από Europa (κυριως) & Conference League

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Σκληρή και η δεύτερη βραδιά της 2ης αγωνιστικής στο Champions League για την στήλη μας και για την πλειοψηφία των παικτών, κλείσαμε την Τετάρτη με -100 μονάδες στο ταμείο μας. Η Σίτι πέταξε στα σκουπίδια ένα ημίχρονο με την Ντόρτμουντ, ο άσος με Over 2.5 βγήκε, αλλά όχι από το πρώτο μέρος όπως είχαμε επιλέξει. Στην Κοπεγχάγη αστοχήσαμε τελείως ποντάροντας σε γκολ, ενώ το παρολί μας, σε συνέχεια της γκίνιας των τελευταίων ημερών, χάθηκε ξανά για ένα γκολ, αυτό που δεν βρήκε ποτέ η Ρέιντζερς. Ούτε τα ξημερώματα πληρωθήκαμε την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, πήραμε πίσω το ποντάρισμά μας αφού κέρδισε μόνο 1-0 την Ουατσιπάτο, με χαμένο πέναλτι φυσικά, για να γράψει Void το -1 ασιατικό χάντικαπ. Κλείνουμε το ευρωπαϊκό τριήμερο σήμερα με προγνωστικά στοιχήματος από Europa (κυριως) & Conference League

Φράιμπουργκ Χ2 & Over 1.5 @ 1.92

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ

Δυνατό ποντάρισμα σήμερα θα κάνουμε στον Πειραιά, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φράιμπουργκ για τη 2η αγωνιστική του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν ένα ακόμη μεταγραφικό “μπαμ” με την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες και έχει χαθεί το μέτρημα από τις προσθήκες των τελευταίων ημερών! Ατελείωτο το ρόστερ που έχει να διαχειριστεί ο Κορμπεράν, ο οποίος ακόμη ψάχνεται και δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα. Προφανώς ακόμη δεν έχει καταλήξει ακόμη σε έναν κορμό, ποιότητα πλέον υπάρχει μπόλικη στο ρόστερ, αλλά στο θέμα συνοχής ο Ολυμπιακός είναι πολύ πίσω. Φάνηκε και στο παιχνίδι με το Βόλο αυτό, όταν ξοδεύτηκε ένα ημίχρονο με ένα σχήμα που δεν τραβούσε. Ούτε στη Νάντη ήταν καλός την προηγούμενη Πέμπτη, από τύχη δεν δέχθηκε το γκολ των Γάλλων νωρίτερα.

Σε σύγκριση με την Φράιμπουργκ μάλιστα; Η διαφορά συνοχής είναι χαώδης! Οι Γερμανοί είναι με τον Κρίστιαν Στράιχ στον πάγκο από το 2011! Υπάρχει μία συνέχεια στο project του συλλόγου, το οποίο είναι ξεκάθαρο ότι έχει σταθερή ανοδική τροχιά τα τελευταία χρόνια. Από κει που η Φράιμπουργκ έπαιζε για την επιβίωσή της στην Bundesliga, τα τελευταία χρόνια όλο και σκαρφαλώνει στη βαθμολογία με αποκορύφωμα την περσινή διεκδίκηση της 4αδας ως την τελευταία αγωνιστική. Πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως καλοδουλεμένο σύνολο, με ξεκάθαρους ρόλους και συγχρονισμό στο παιχνίδι του. Δυνατά μπήκε και στη φετινή Bundesliga, 2η είναι μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, ενώ στην πρεμιέρα του ομίλου ξεπέρασε το τρακ, κερδίζοντας ένα παιχνίδι που όφειλε να κερδίσει και ταξίδεψε άνετη και με αυτοπεποίθηση στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει τακτικά θέματα, προβληματίζει στις αμυντικές του μεταβάσεις, έχει πολλούς αμυντικούς σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση και απέναντι στις υψηλές εντάσεις των Γερμανών θα δυσκολευτεί. Η Φράιμπουργκ είναι εξαιρετική στο επιθετικό της transition, όταν βρίσκει χώρους γίνεται τρομερά επικίνδυνη, δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στην τρέχουνσα Bundesliga έχει 3/3 διπλά. Υπολογίζουμε την πιο “βαριά” φανέλα των ερυθρολεύκων στην Ευρώπη και θα πάρουμε κάλυψη στο ποντάρισμα των Γερμανών, επιλογή το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.92.

Μπέτις – Λουντογκόρετς

Η Μπέτις έκανε το χρέος της στην πρεμιέρα του ομίλου, πέρασε στο ρελαντί από την φινλανδική πρωτεύουσα με 0-2 και την Κυριακή πήρε ένα κομβικό παιχνίδι απέναντι στη Βιγιαρεάλ (1-0) για να πλασαριστεί 3η στη La Liga, με μόλις μία απώλεια στα 6 πρώτα παιχνίδια της σεζόν, την οριακή ήττα στο “Μπερναμπέου” από τη Ρεάλ (2-1). Ξεκάθαρο φαβορί σήμερα για το 2/2, ακόμη και με το πιθανό rotation που θα κάνει ο Πελεγκρίνι, υπάρχει ποιοτικό βάθος στο ρόστερ. Οι Βούλγαροι έκαναν την έκπληξη της πρεμιέρας επικρατώντας της Ρόμα (2-1) και ταξιδεύουν στην Ανδαλουσία με φτερά στα πόδια τους, δίχως φόβο και με όρεξη να κάνουν νέα ζημιά. Επιθετικής φιλοσοφίας η ομάδα Σίμουντζα, στο Over 2.5 πήγαν τα 13/14 τελευταία παιχνίδια της, μέσα σε αυτά και τα κρίσιμα προκριματικά του καλοκαιριού! Με εναλλακτικό σχήμα και παίκτες που θα έχουν όρεξη και φρεσκάδα να δείξουν πράγματα οι Ισπανοί, με άγνοια κινδύνοι οι Βούλγαροι, μπορεί να ξεφύγει το σκορ στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν”. Επιλογή μας το Over 3 σε απόδοση 2.18.

Μπράγκα – Ουνιόν Βερολίνου

Τρομερά ενδιαφέρον το παιχνίδι στην Πεδρέιρα, ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικής αγωνιστικής φιλοσοφίας, αλλά εξίσου πετυχημένες στο ξεκίνημα της σεζόν. Η Μπράγκα με ένα φουλ επιθετικό 4-4-2, με δύο καθαρά φορ και δύο πολύ επιθετικά ποιοτικά εξτρέμ σκορπά τον τρόμο στην Πορτογαλία, έχοντας σκοράρει 21 φορές σε 6 παιχνίδια! Με ότι καλύτερο διαθέτει θα παρατάξει ξανά την ομάδα του ο Ζόρζε, ρολάρει η ανάπτυξη και δεν πειράζει κάτι μέχρι την επερχόμενη διακοπή. Η Ουνιόν από την άλλη είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στην αντεπίθεση, την Κυριακή πέρασε νικηφόρα κι απ’ την Κολωνία για να βρεθεί στην κορυφή της Bundesliga, για πρώτη φορά στην ιστορία της! Κατάλληλο το ματσάρισμα για να κάνουν αμφότερες το παιχνίδι που αγαπούν, μοιάζει πολύ πιθανό να βρουν τουλάχιστον από ένα γκολ και το 1.83 στο Goal/Goal είναι ικανοποιητικό.

Χινάρι

Πάμε και στα πονταρίσματα ρίσκου, το πρώτο θα το κάνουμε στην Πόλη, όπου η εντυπωσιακά αποτελεσματική Μπασακσεχίρ υποδέχεται την Φιορεντίνα για τη 2η αγωνιστική του Α’ ομίλου στο Conference League. Οι Τούρκοι αφού πέρασαν με 0-4 από το Εδιμβούργο, σκορπίζοντας την Χαρτς, τη Δευτέρα έβγαλαν νέο διπλό, στην έδρα της Μπεσίκτας (0-1)! 5η σερί νίκη για την ομάδα του Εμρέ, παραμένει αήττητη από το ξεκίνημα της σεζόν (9-2-0) και στο πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει δεχθεί γκολ σε 5 παιχνίδια!

Σε αντίθετο μομέντουμ η Φιορεντίνα, με την ήττα στην Μπολόνια (2-1) την Κυριακή, έφτασε τα 7 παιχνίδια δίχως νίκη (0-5-2), με μόλις τρία γκολ ενεργητικό σε αυτό το σερί. Ούτε την άσημη Ρίγας Σκόλα (1-1) δεν κατάφερε να κερδίσει η ομάδα του Ιταλιάνο στην πρεμιέρα του ομίλου στο “Αρτέμιο Φράνκι”.

Έχουν πλέον θέμα αυτοπεποίθησης οι “βιόλα” και σήμερα στην Πόλη τους περιμένουμε ιδιαιτέρως προσεχτικούς. Πολύ σοβαροί τακτικά/αμυντικά οι Τούρκοι, έχουν το ποιοτικό βάθος στο ρόστερ κι ο Εμρέ διαχειρίζεται εξαιρετικά, μέχρι στιγμής, το rotation του κρατώντας “φρέσκια” την ομάδα. Δεν περιμένουμε ρίσκο ούτε από την Μπασακσεχίρ, ο πόντος την κρατά στην κορυφή του ομίλου. Αρκετά πιθανό το σενάριο να συμβιβαστούν στην ισοπαλία, η οποία πληρώνει 3.30.

“Μπόμπα”

Με Τούρκους θα μπλέξουμε και στο έτερο ποντάρισμα ρίσκου από το σημερινό πρόγραμμα κι εξηγούμαστε. Η Ρεν φαίνεται ότι βρίσκει ρυθμό τις τελευταίες εβδομάδες, την Κυριακή κέρδισε 5-0 την Οσέρ, αλλά το τελικό σκορ διαμορφώθηκε αργά, μέχρι το 60′ ήταν ακόμη στο 1-0. Στην πρεμιέρα πέρασε από τη Λάρνακα με γκολ στο 94′ επί της ΑΕΚ (1-2), αλλά στο 1-1 οι Κύπριοι χάνουν κλασική ευκαιρία για την ανατροπή. Ο κόουτς Ζενεσιό έχει να διαχειριστεί ένα όχι ιδιαιτέρως βαθύ ρόστερ και την Κυριακή ακολουθεί το ταξίδι στο Βελοντρόμ.

Η Φενέρμπαχτσε ταξίδεψε ξεκούραστη στη Γαλλία, αφού το Σαββατοκύριακο είχε ρεπό στην Super Lig. Στην πρεμιέρα του ομίλου πήρε εκδίκηση από την Ντινάμο Κιέβου (2-1) για τον αποκλεισμό του Ιουλίου στα προκριματικά του Champions League και πηγαίνει στο σημερινό ματς με αυτοπεποίθηση και όρεξη. Ο κόουτς Ζεσούς τα έχει φάει με το κουτάλι αυτά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ξέρει πολύ καλά πως να παρατάξει την ομάδα του και διαθέτει πολλές ποιοτικές επιλογές μεσοεπιθετικά, ακόμη κι από τον πάγκο. Θα ποντάρουμε σε μία ενδεχόμενη μπλαζέ προσέγγιση των Γάλλων, που έτσι κι αλλιώς δεν απέχουν ιδιαίτερα στο ποιοτικό κομμάτι και στην προπονητική ανωτερότητα της Φενέρμπαχτσε. Υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Ρεν, βρίσκουμε αξία στο διπλό σε απόδοση 4.90.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 | Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ  Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.92

22:00 | Μπράγκα – Ουνιόν Βερολίνου  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.83)

22:00 | Μπέτις – Λουντογκόρετς  ➡ Over 3 (απόδοση 2.18)

Χινάρι

22:00 | Μπασακσεχίρ – Φιορεντίνα  ➡ X (απόδοση 3.30)

“Μπόμπα”

22:00 | Ρεν – Φενέρμπαχτσε   ➡ 2 (απόδοση 4.90)

Μπράγκα – Ουνιόν Βερολίνου | Goal/Goal @ 1.83

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ