Κάντο όπως στο Βελιγράδι

Κάντο όπως στο Βελιγράδι

Με τέσσερις ομάδες να έχουν απομείνει ζωντανές στη διοργάνωση, η επιλογή μας θα έρθει από τον δεύτερο χρονικά αγώνα.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Καλημέρα σας. Η Γαλλία -αν και χρειάστηκε παράταση- μας έκανε τη χάρη, νίκησε με 93-85 την Ιταλία, την Τετάρτη, και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά τους Ευρωμπάσκετ 2022. Μαζί της πανηγυρίσαμε κι εμείς που την είχαμε υποστηρίξει στο παμε στοιχημα.

Γερμανία – Ισπανία / Γερμανία Ημίχρονο – Γερμανία Τελικό (1,95)

Με τέσσερις ομάδες να έχουν απομείνει ζωντανές στη διοργάνωση, η επιλογή μας θα έρθει από τον δεύτερο χρονικά αγώνα.

Δες εδώ το προγραμμα eurobasket

Γερμανία – Ισπανία Προγνωστικά

Εντυπωσιακή ήταν η Γερμανία την Τρίτη, που είχε απαντήσεις σε όλες -δεν ήταν και… πολλές- ερωτήσεις της έθεσε η Ελλάδα. Το 107-96 υπέρ των διοργανωτών κρίνεται απολύτως δίκαιο και ο Ντένις Σρούντερ και η παρέα του θέλουν να μιμηθούν τον αξεπέραστο Ντιρκ Νοβίτσκι και να βρεθούν σε τελικό Ευρωμπάσκετ, για πρώτη φορά έπειτα από το 2005.

Για να συμβεί αυτό πρέπει να επαναληφθεί η ιστορία του Βελιγραδίου (σε σχέση με την τετράδα του οποίου απουσιάζει μόνο η μετέπειτα νικήτρια Ελλάδα και στη θέση της φέτος είναι η Πολωνία), καθώς και τότε είχαν αποκλείσει την Ισπανία στα ημιτελικά. Βέβαια στα μέσα της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα, η «ρόχα» ήταν το μεγάλο φαβορί και η πρόκριση των Γερμανών έκπληξη, κάτι που δεν ισχύει απόψε, αφού στο απουσιολόγιο του Σέρτζιο Σκαριόλο είναι σημειωμένα αρκετά ονόματα και το συγκρότημα του Γκόρντον Χέρμπερτ φαντάζει να έχει τον πρώτο λόγο.

Πάντως, κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τους ψυχωμένους Ισπανούς, που νίκησαν 100-90 τους Φινλανδούς στα προημιτελικά και ζητούν ακόμα ένα μετάλλιο, με ηγέτες τους Ρούντι Φερνάντεθ, τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ και τον νατουραλιζέ Λορέντζο Μπράουν. Ωστόσο, η Γερμανία έχει προβάδισμα και για να ανεβάσουμε το σχετικά χαμηλό 1,50 της επικράτησής της θα την πάρουμε από το ημίχρονο σε δύο ξεχωριστά two way στοιχήματα, στο 1,95.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:30 Γερμανία – Ισπανία / Γερμανία Ημίχρονο – Γερμανία Τελικό ➡απόδοση 1,95

Γερμανία – Ισπανία / Γερμανία Ημίχρονο – Γερμανία Τελικό (1,95)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ